Verkocht

Zuiderzeestraat 28 3363 CZ Sliedrecht

97m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2007
Bouwjaar
In het centrum van Sliedrecht vindt u dit fraaie 3-kamer appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 106 m2. Via de gezamenlijke binnentuin bereikt u de woning, welke onder meer beschikt over een riante living met openslaande deuren naar het inpandige balkon, open keuken v.v. alle gemakken, 2 slaapkamers en een praktische bijkeuken / technische ruimte. Het keurig verzorgde appartementencomplex “Rondeel” is gebouwd omstreeks 2007 en biedt alle wooncomfort. Zo is het complex voorzien van een liftinstallatie, een gemeenschappelijke binnentuin en berging in het souterrain. De zeer centrale ligging is ideaal te noemen, het Burg. Winklerplein met de wekelijkse markt en de gezellige Kerkbuurt met vele winkels en horecagelegenheden zijn op loopafstand. Om een compleet beeld van deze woning te kunnen vormen, bent u van harte uitgenodigd voor een bezichtiging!
Begane grond
BEGANE GROND / SOUTERRAIN
De entree vindt plaats in de centrale hal. Hier vindt u de brievenbussen, het trappenhuis en de liftinstallatie. Vanuit de centrale hal komt u in de fraai aangelegde binnentuin. Deze gezamenlijke binnentuin biedt toegang tot de woning. In het souterrain bevinden zich de parkeergarage en de bergingen. U heeft beschikking tot een eigen berging v.v. elektra.

HET APPARTEMENT
De entree vindt plaats in de hal, welke is voorzien van de meterkast (7 groepen) en de videofoon. Nette toiletruimte met zwevend toilet met fonteintje. De woonkamer biedt openslaande deuren naar het inpandige balkon. Het heerlijke balkon is aangelegd met kunststof vlonders. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine. De technische ruimte / bijkeuken biedt de cv-installatie (2007), wasmachine aansluiting en de mechanische ventilatie unit. Voorts vindt u hier een zee aan opbergruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, zwevend toilet en een badmeubel. De 1ste slaapkamer beschikt over een vaste schuifwandenkast. Ook de 2de slaapkamer biedt een vaste schuifwandenkast.

Details
- Actieve en goedlopende VvE, bijdrage € 141,51 per maand.
- Parkeergelegenheid rondom het complex.
- Berging in het souterrain.

Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 januari 2024
Verkoopdatum
4 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.969
Aangeboden sinds
6 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
287 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
13 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview