Verkocht

Eisenhowerstraat 397 6135 BA Sittard

90m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1967
Bouwjaar
Limbrichterveld in Sittard is een levendige en gezellige wijk met een eigen winkelcentrum waar bewoners terecht kunnen voor hun dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er diverse restaurants en verenigingen in de buurt, waardoor er altijd wat te beleven valt. Bovendien ligt Limbrichterveld gunstig ten opzichte van het NS station en het bruisende stadscentrum van Sittard, wat zorgt voor een goede bereikbaarheid en tal van mogelijkheden voor ontspanning en vertier.

Welkom bij dit mooie appartement op de eerste etage, met een royale parkeergelegenheid voor de deur. Dit appartement is gelegen in een rustige hoek, ideaal voor wie op zoek is naar privacy en rust, zonder constant verkeer van voorbijgangers. Betreed de lichte woonkamer, die een uitnodigende sfeer biedt en directe toegang heeft tot het balkon, perfect voor ontspanning en buiten dineren. De open keuken is ideaal voor sociale interactie tijdens het koken. Met twee ruime slaapkamers, een nette badkamer en een apart toilet, biedt dit appartement alle comfort en gemak voor een aangename levensstijl. Ook beschikt het over een handige berging voor extra opslagruimte.
Begane grond
Bij binnenkomst word je begroet door de centrale ingang met een bellentableau, brievenbussen, een goed onderhouden trappenhal en liften voor extra gemak.

Eerste verdieping
De ontvangsthal biedt een warm welkom en beschikt over een handige garderobe, zodat je al je jassen en schoenen netjes kunt opbergen.
De woonkamer is royaal en biedt een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Vanuit hier heb je directe toegang tot het balkon, waar je kunt genieten van ontspannen momenten tijdens zonnige dagen.
De lichte keuken is een uitnodigende ruimte met veel kastruimte voor al je kookbenodigdheden. De witgoedaansluitingen zijn handig geplaatst, en de inbouwapparatuur, waaronder het gasfornuis, de afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en vaatwasser, maken koken een plezierige ervaring.
Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, elk ruim van opzet en overspoeld met natuurlijk daglicht. De kleinste slaapkamer heeft eveneens witgoedaansluitingen.
De badkamer is voorzien van een douche met een glazen douchewand en een stijlvol badkamermeubel met waskom en spiegel. Het toilet is apart en heeft een staand closet en fonteintje.
Een aparte technische ruimte herbergt de cv-installatie, terwijl een handige berging extra opslagruimte biedt voor al je spullen.
Het gehele appartement is smaakvol afgewerkt met een mooie laminaatvloer en hoge witte muurplint.
Dit appartement biedt een heerlijke woonsfeer met alle gemakken die je nodig hebt.

Details
Bijzonderheden
- Maandelijkse VvE bijdragen € 254.78 inclusief stookkosten (servicekosten 176,00 en voorschot stookkosten € 78,75)
- TWEESLAAPKAMERAPPARTEMENT: Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor een klein gezin, stel of als thuiskantoor.
- IDEAAL VOOR DAGELIJKS GEMAK: Met winkels en voorzieningen op loopafstand, geniet je van het gemak van een levendige omgeving.
- NABIJ OPENBAAR VERVOER: Met het NS station op korte afstand.
- VOOR WIE OP ZOEK IS NAAR COMFORTABEL WONEN: Of je nu op zoek bent naar je eerste eigen woning, een investering wilt doen of wilt genieten van het
stadsleven, dit appartement biedt de perfecte balans tussen comfort en gemak.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 maart 2024
Verkoopdatum
10 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.733
Aangeboden sinds
15 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
274 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview