Melis Stokelaan 2014 2541 GG 's-Gravenhage

96m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2009
Bouwjaar
ROYAAL 3 KAMERAPPARTEMENT| MET RUIM BALKON|ENERGIELABEL A | EIGEN PARKEERPLAATS IN DE ONDERBOUW | OPLEVERING KAN PER DIRECT

Een keurig onderhouden, moderne drie-kamerappartement, gelegen op de vierde verdieping met een prachtig uitzicht, beschikt over een eigen parkeerplaats. Dit appartement bevindt zich op een zeer centrale locatie, in de directe nabijheid van verschillende voorzieningen. Het winkelcentrum van Leyweg is op loopafstand bereikbaar, terwijl het strand van Kijkduin zich vlak bij het Zuiderpark en het centrum van Den Haag bevindt.

De indeling:

De centrale hal is uitgerust met een belpaneel, vanwaar u met de lift naar de vierde verdieping kunt. Bij binnenkomst valt direct de ruime gang op, die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevinden zich de twee ruime slaapkamers. Verder is er een royale berging met aansluitingen voor de wasmachine en de CV-ketel. Daarnaast beschikt de hal over een apart toilet en een badkamer met wastafel en een ruime inloopdouche.

De royale woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De lichte woonkamer, met grote raampartijen, biedt toegang tot een breed balkon op het zuidwesten, waar u kunt genieten van een fantastisch uitzicht. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een oven, een 4-pits gasfornuis met afzuigkap.

Dankzij de praktische hoekopstelling biedt de keuken veel opbergruimte. De badkamer is centraal gepositioneerd in het appartement.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2009
- 3 ruime kamers
- Woonoppervlakte 96m2
- Energielabel A
- Eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
- VvE bijdrage € 197,28 per maand
- Afgesloten fietsenberging.
- Oplevering kan per direct.


"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper, enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.


INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis.

Nog vragen? Wij staan voor u klaar om deze te beantwoorden! Zien wij u binnenkort?

Het team van 88 Makelaars
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.531
Aangeboden sinds
5 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview