Verkocht

Wallisweg 21 3027 GW Rotterdam

85m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2009
Bouwjaar
Ruim en licht 4-kamerappartement met groot balkon (19m2) inclusief parkeerplaats en berging in het levendige en hippe Delfshaven. Gunstig energielabel A! Het bijzondere aan deze woning is het zijdelings uitzicht vanuit de woonkamer over het vaarwater ‘De Schie’ en richting het centrum van Rotterdam. De gemeenschappelijke binnentuin van het complex biedt ruimte voor ontspanning. Hier staan picknicktafels en bankjes waar u gebruik van kunt maken.

Het appartement is gelegen op een leuke locatie met alle gemakken van de grote stad! Door de diversiteit vind je er van alles op het gebied van leuke restaurants en ambachtelijke winkeltjes. Daarnaast is het centrum van Rotterdam op 5 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram, metro, bus), (basis)scholen en winkels uitstekend.

Indeling
Begane grond
Afgesloten portiek met bellentableau en brievenbussen, lift en trap naar galerij met voordeuren en toegang tot de bergingen.

Vierde verdieping
Vanuit de hal heeft men toegang tot de woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging.

De ruime woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft zijdelings uitzicht over de brede groenstrook en het vaarwater met voorbijvarende grote schepen en pleziervaart. Er is een gezellige zithoek en eethoek gecreëerd. Er ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn gestuukt met een accentmuur in het bruin. Middels openslaande deuren is er toegang tot het grote balkon aan de achterzijde wat voor een heus buitengevoel zorgt.

De open keuken in L-opstelling is voorzien van witte keukenkasten met chromen handgrepen, een houten keukenblad en achterwand. Er is verschillende inbouwapparatuur aanwezig zoals een spoelbak met mengkraan, 5-pitsgastoestel met RVS-afzuigkap en een koel-/vriescombinatie.

De hoofdslaapkamer is ruim van stuk en beschikt over grote ramen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen. Er is voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kastenwand. De twee andere slaapkamers zijn tevens van een goed formaat en uitermate geschikt als logeerkamer, thuiskantoor, kinderkamer of kastenkamer.

De badkamer is betegeld met donkere vloertegels en witte wandtegels. Er is een douchecabine met handdouche en mengkraan en een wastafel met spiegel aanwezig. Er is voldoende ruimte voor een meubel. De separate toiletruimte is op dezelfde manier afgewerkt en beschikt over een toilet en fonteintje.

Het balkon is zeer ruim, ca. 19m2 en is middels openslaande deuren via de woonkamer te bereiken. Hier heeft u uitzicht over de gezamenlijke binnentuinen. Er is voldoende ruimte voor een lounge- en eetgedeelte. Het balkon heeft een noordwestelijke ligging.

Er is zowel in het appartement als in de onderbouw een handige berging aanwezig voor het opbergen van voorraad en andere spullen. In de afgesloten garagekelder bevindt zich de gezamenlijke fietsenberging én eigen parkeerplaats. Tevens kan er door de bewoners gebruikt gemaakt worden van de gezellige binnentuin.


Afmetingen
Totale woonoppervlakte ca. 85 m2
Balkon     ca. 19 m2
Berging in de onderbouw ca. 3 m2

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 2009, energielabel A, berging in de onderbouw, eigen parkeerplaats, verwarming en warm water middels cv-ketel (Vaillant Comfort, 2008), houten kozijnen met dubbel glas, actieve VvE met maandelijkse bijdrage € 272,14 (totaal voor appartement en parkeerplaats). Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit ruime en lichte 4-kamerappartement met groot balkon (19m2) inclusief parkeerplaats en berging in het levendige en hippe Delfshaven te bezichtigen!

* De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 februari 2024
Verkoopdatum
28 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.465
Aangeboden sinds
9 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
276 m3
Oppervlakte externe bergruimte
3 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging, ventilatie, lift

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview