Van Cittersstraat 106 3022 LM Rotterdam

117m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2006
Bouwjaar
Royaal 3-kamerappartement met fantastisch dakterras en weids uitzicht in het appartementencomplex 'Nieuwe Mathenesserpoort'. De woning beschikt over een privé parkeerplaats en een ruime berging in de onderbouw.

De ligging van het appartement is gunstig te noemen omdat alle voorzieningen zoals winkels, (sport)scholen, restaurants, het openbaar vervoer (Centraal Station/Metro/Randstadrail) en uitvalswegen (A13, A20) in de directe omgeving zijn. Tevens is het centrum van de stad eenvoudig en snel te bereiken met het openbaar vervoer of op 10 minuten fietsafstand.

Indeling
Begane grond
Centraal afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, ontvangsthal met trappenhuis en liftinstallatie naar de verschillende verdiepingen.

Derde verdieping
Vanaf de galerij is het appartement toegankelijk. Vanuit de hal zijn de woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, de badkamer en te separate toiletruimte te bereiken.

De woonkamer met open keuken is gelegen over de breedte van de woning en beschik over grote raampartijen met openslaande deuren naar Franse balkons en veel natuurlijk lichtinval. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. De wanden zijn gestuukt en er ligt lichtkleurige vloerbedekking.

De keuken is in L-opstelling en uitgevoerd met antracieten keukenkasten met chromen handgrepen en een houtkleurig blad. Op de vloer liggen grijze tegels en de muur is deels betegeld in het terracotta. Er is verschillende inbouwapparatuur aanwezig zoals een koel-/vriescombinatie, combi-oven, 5-pits gasfornuis en een spoelbak met mengkraan. Via de
trap in de keuken is het dakterras op splitlevel te bereiken.

De twee slaapkamers zijn beide ruim van stuk en bieden genoeg ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kastenwand. Eén van de kamers dient momenteel als inloopkast maar kan ingericht worden als volwaardige slaapkamer, thuiskantoor of hobbyruimte.

De badkamer is van een goed formaat en beschikt over een grote inloopdouche, een wastafel met spiegel en de wasmachineaansluiting. De vloer is voorzien van grijze tegels en de muren zijn deels betegeld in het crème.

Vanaf de trap in de keuken is het dakterras op splitlevel te bereiken. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam en kunt u genieten van de zon. Er is voldoende ruimte voor een loungegedeelte en een eetgedeelte en om te tuinieren.

Afmetingen
Totale woonoppervlakte ca. 117 m2
Dakterras en balkons ca. 37 m2
Berging ca. 6,5 m2

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 2006, energielabel A, actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van ca. €236.- per maand, verwarming en warmwater middels CV-ketel (Ferral, 2020), geheel voorzien van dubbele beglazing, dakterras, berging en privé parkeerplaats in de onderbouw. Oplevering in overleg.

Bezichtigingafspraak
Maak direct een afspraak om dit royale 3-kamerappartement met fantastisch dakterras en weids uitzicht in het appartementencomplex 'Nieuwe Mathenesserpoort' te bezichtigen.
*Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.060
Aangeboden sinds
26 september 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
377 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
37 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging, ventilatie, lift, fransbalkon

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview