Verkocht

Söderblomplaats 342 3069 SL Rotterdam

55m2
Wonen
2
Kamers
55m2
Perceel
1972
Bouwjaar
BIEDEN VANAF € 225.000,-- k.k. Als u op zoek bent naar Woongeluk gecombineerd met een prachtig afgewerkt 2 kamer appartement gelegen in een keurig verzorgd appartementencomplex; dan zou dit zomaar voor u de volgende woning kunnen zijn. Laten we beginnen met een aantal bijzonderheden:

1. Energielabel C
2. Actieve VVE met een maandelijkse bijdrage van € 176,83 (exclusief € 95,-- voorschot stookkosten)
3. Gelegen op de eerste woonlaag met berging in de onderbouw
4. Woonoppervlakte van 55 m2
5. Balkon gelegen op het zuiden
6. Keurige keuken en badkamer
7. Ruime slaapkamer
8. Oplevering kan per direct

Kortom, een zó te betrekken appartement in een aantrekkelijke woonwijk nabij de winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatievoorzieningen.
U komt binnen middels een afgesloten entree met intercom, lift en trappenhuis.

Eerste verdieping:

Entree, keurige keuken met alle denkbare inbouwapparatuur, het ontbreekt u hier aan helemaal niets. Gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en een combimagnetron. Op de vloer plavuizen. Vanuit de keuken loopt u door naar de ruime tussenhal met daaraan de andere vertrekken. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ruime douche en een wastafel. Aan de voorzijde treft u de slaapkamer, deze is voorzien van een vaste kastenwand. De woonkamer is over de gehele breedte van het appartement, wat een hoeveelheid licht komt er door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer ook toegang tot het keurig verzorgde balkon, heerlijk gelegen in de zon.

Deze woning heeft een eigen unieke woningwebsite. Download de brochure voor de link naar de website waar u alle gegevens van de woning kunt vinden.

Biedlogboek
Vanaf 1 januari 2023 zijn makelaars wettelijk verplicht een biedlogboek bij te houden bij de verkoop van bestaande woningen (en wanneer de koper en/of de verkoper een particulier is). Biedingen kun je per die datum, en indien gewenst, nog steeds mondeling met ons bespreken maar dien je daarna digitaal aan ons te bevestigen. Het biedlogboek is niet van toepassing bij de verkoop van nieuwbouw, recreatiewoningen, bedrijfswoningen, garageboxen, bouwkavels, woon-/bedrijfspanden en (agrarische) bedrijfsobjecten zonder woonbestemming.

Toelichtingsclausule BBMI/NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de BBMI/NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden:
er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail
of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 januari 2024
Verkoopdatum
5 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.069
Aangeboden sinds
4 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
177 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview