Verkocht OV

Indusstraat 162 1448 DC Purmerend

101m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1999
Bouwjaar
Gelegen in het luxueuze appartementencomplex 'Finisterre' in de Weidevenne. Het gebouw kenmerkt zich door zijn fraaie, gebogen, architectuur, duurzame materialen en unieke ligging aan brede waterpartij en met levendig uitzicht over de 'Laan der Continenten'. Het appartement is zeer goed onderhouden, courant ingedeeld en zorgvuldig afgewerkt.

Woonruimte, uitzicht en zonligging zijn drie van de belangrijkste kenmerken waarop kopers een appartement beoordelen. Dit driekamer appartement biedt zelfs nog meer waaronder groot balkon van 18m2 gesitueerd op het zuid-westen en een eigen afgesloten parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage met eigen berging voor de elektrische fietsen.
Begane grond
Entree, royale hal met videofooninstallatie, toilet v.v. duobloc, 2 slaapkamers en de volledig betegelde en moderne badkamer met comfortabel ligbad, wastafelmeubel en aparte doucheruimte, type inloopdouche.
De grote living van ruim 50m2 is voorzien van een licht eiken laminaatvloer (evenals de andere vertrekken) gestuukte wanden en een dubbele schuifpui naar het zeer royale terras gesitueerd op het zuid-westen. U kunt dus op zonnige dagen volop van de zon genieten zowel binnen als buitenshuis.
Voorts treft u de open L-vormige keuken voorzien van een luxe en moderne keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur. Verder is er nog de zeer praktische bijkeuken alwaar de wasmachine- en drogeraansluiting aangebracht is.

Details
Het appartement is gelegen op de tweede etage en meet 101 m2 groot. Het heeft een terras over de volle breedte van het appartement van ca. 18m2.
De eigen inpandige parkeerplek van 16 m2 met separate berging van 7m2 bereikt u binnendoor of via de elektrische deur naar de (parkeer)kelder.
De servicekosten bedragen €173,- pm. en de aanvaarding kan desgewenst spoedig.
Recent heeft deze VVE maar liefst 42 zonnepanelen laten plaatsen tbv elektra gebruik liften en openbaren ruimten!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.351
Aangeboden sinds
11 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
299 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
18 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging, ventilatie, buitenzonwering, lift, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview