Verkocht

Koningsplein 56C 6224 EE Maastricht

35m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1961
Bouwjaar
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Op de tweede verdieping gelegen knus appartement, volledig gerenoveerd in 2022, met een prachtig uitzicht over de Groene Loper. Het appartement beschikt over een woonkamer, open keuken, luxe badkamer, slaapkamer, balkon en een bergruimte.

Indeling:

Souterrain:
Gezamenlijke fietsenkelder.

Begane grond:
Gezamenlijke entree, brievenbussen, bellentableau met videofoon, trappenhuis en een lift.

Tweede verdieping:
Entree/hal met toegang naar alle ruimtes. De woonkamer (17m2) met een mooie visgraat laminaatvloer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en een prachtig blijvend vrij uitzicht over de Groene Loper. Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon (5m2) gelegen op het zuiden te bereiken middels openslaande deur. De volledig gerenoveerde open keuken is voorzien van inrichting en diverse (inbouw)apparatuur, te weten: 4 pits inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi oven, koelkast, vaatwasser, wijnkoeler en een spoelbak. De slaapkamer (7m2) is aan de voorzijde van het complex gelegen en voorzien van een muurkast en bergruimte onder het bed. De luxe badkamer met marmerenlook wandpanelen is uitgerust met een regendouche, vaste wastafel in ombouwmeubel en een wandcloset. Naast de badkamer is er nog een berging met de aansluitingen voor de wasmachine. Hier is eveneens de boiler geplaatst.

Extra informatie:
- Het appartement is gelegen in een goed onderhouden en verzorgd complex en is volledig gerenoveerd in 2022.
- Het gehele appartement is voorzien van een mooie visgraat laminaatvloer m.u.v. de badkamer.
- Verwarming geschiedt middels blokverwarming. Warm water wordt verkregen middels elektrische boiler (80 liter; bj. 2021; huur) Volta € 18,- per maand.
- Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Zonnescherm aanwezig aan de achterzijde
- Ideaal appartement voor een starter.
- Het appartement beschikt over een definitief energielabel 'F'.
- De servicekosten bedragen € 189,26 per maand. Dit is incl. opstalverzekering, onderhoud algemene ruimtes, voorschot gas (verwarming) en water, reservering groot onderhoud.

Algemene informatie:
Het complex is zeer centraal gelegen langs de 'Groene Loper' en op korte loopafstand van het centraal Station en het gezellige stadsdeel "Wyck". Er zijn goede verbindingswegen richting autosnelweg Eindhoven, Heerlen, Luik en Aken. Tevens is er een supermarkt (Albert Heijn) op loopafstand.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 maart 2024
Verkoopdatum
5 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.657
Aangeboden sinds
1 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
117 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, kabel-tv, glasvezel, buitenzonwering, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview