Verkocht

Gedenklaan 56 2806 KL Gouda

73m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1961
Bouwjaar


Duik in de charme van Gouda met dit fraaie appartement aan de Gedenklaan 56. Met een ruimtelijke opzet van drie slaapkamers biedt het alle comfort voor een gezin, stel of single. De lichte woonkamer, compleet met balkon, nodigt uit tot ontspannen momenten en gezellige etentjes. De keuken, uitgerust met moderne apparatuur en een granieten werkblad. Verder is de luxe badkamer, met een ligbad en moderne afwerking, voegt een vleugje verwennerij toe aan je dagelijkse routine. Een plek waar elk detail bijdraagt aan een sfeer van welzijn en comfort.

De levendige wijk staat bekend om haar gemeenschapsgevoel en de nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen. Oosterwei biedt een mix van culturele en sociale activiteiten, met scholen, winkels en groene ruimtes binnen handbereik. Voor de natuurliefhebbers ligt het stadspark dichtbij en de historische binnenstad van Gouda is slechts tien minuten fietsen. Of je nu op zoek bent naar de gezelligheid van de stad of de rust van een park, Oosterwei biedt het allemaal. Ook de bereikbaarheid is uitstekend met openbaar vervoer (bushaltes en station Gouda) en uitvalswegen (A12, N207 en N228) nabij gelegen.

Appartement:
Betreed het complex via de gemeenschappelijke entree en vind je weg naar dit lichte appartement via de trap. De tochthal opent naar een hal die leidt naar drie slaapkamers, een separaat toilet, badkamer, keuken en woonkamer.

Deze woonkamer is ideaal voor het realiseren van een knusse zit- en eethoek. Je kunt hier verder gezellig samenkomen met vrienden of familie. Tevens beschik je in de woonkamer over een vaste kast en leidt de woonkamer naar een balkon.

De badkamer, stijlvol afgewerkt met een contrasterende combinatie van lichte wand- en donkere vloertegels, biedt naast een ligbad ook ruimte voor een wasmachine.

Elke slaapkamer biedt flexibiliteit in gebruik, of het nu gaat om een rustige slaapruimte, een creatieve hobbykamer of een productieve werkkamer.

Buitenruimte:
Geniet van je eigen buitenruimte op het balkon, een perfecte plek voor koffie in de ochtend of een boek in de avondzon.

Bijzonderheden

● Ruim appartement met drie slaapkamers
● Lichte woonkamer met toegang tot het balkon
● Moderne keuken met granieten werkblad en volledige apparatuur
● Luxe badkamer met ligbad en wasmachineaansluiting
● Actieve Vereniging van Eigenaren (VvE) met maandelijkse kosten van € 224,64,-
● Maandelijks voorschot voor stookkosten van €140,-
● Goed gelegen nabij winkels, parken en uitvalswegen
● Perfect voor wie de combinatie van stadsgemak en rust zoekt


Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 februari 2024
Verkoopdatum
27 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.142
Aangeboden sinds
12 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
244 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview