Aalsterweg 5615 CJ Eindhoven

69m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1971
Bouwjaar
Graag uw Aandacht! Dit fijne 3-kamer appartement met balkon is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex.

Wil jij ook wonen op loopafstand van het centrum, binnen de ringweg aan de Aalsterweg in Eindhoven? Met tal van faciliteiten zoals restaurants, sportscholen, diverse parken en supermarkten op nog geen 5 minuten lopen van uw appartement. Zoek dan niet verder.
Begane grond
Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen en videofoon-installatie. Het trappenhuis biedt toegang tot de woonetages. De ruime individuele berging bevindt zich op de begane grond en deze is voorzien van elektra.

Eerste verdieping
Via het centrale trappenhuis is de eerste verdieping bereikbaar. Het appartement is gelegen op een galerij. U komt het appartement binnen in de hal welke toegang geeft tot de diverse vertrekken. Aan de achterzijde bevindt zich een terras.

Aan de galerij zijn een 2 appartementen gelegen. Toegang tot het appartement. Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer (met uitzondering van de sanitaire ruimtes).

Vanuit de hal toegang tot nagenoeg alle vertrekken in het appartement.

Woonkamer:
Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime ca. 30m2, zeer lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer. Door de grote raampartijen aan de voorzijde van het complex beschikt de woonkamer over voldoende daglicht. De woonkamer is een fijne en royale ruimte waar meerdere indelingsmanieren mogelijk zijn.

Keuken:
De open keuken in hoekopstelling is voorzien van een vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.

Toilet:
De aparte toiletruimte naast de badkamer is netjes afgewerkt met een fonteintje.

Slaapkamers:
De 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen. De hoofdslaapkamer is ruim voldoende groot voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is een prachtige studeerkamer.

Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel. In de badkamer bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Details
Plaats.
Het appartement ligt op een toplocatie in de wijk Stratum. Je woont vlak achter het stadswandelpark en op enkele minuten lopen van het Genneperpark. Supermarkten, sportscholen, diverse horecagelegenheden en goede uitvalswegen maken dit appartement tot een zeer aantrekkelijke woonplek. De dynamiek van de binnenstad ligt op fietsafstand, net als het Parktheater en het populaire winkel- en uitgaansgebied rond de Kleine en Grote Berg, terwijl je ook met de auto in 5 minuten de High Tech Campus bereikt en een zeer goede verbinding hebt met de A2, A67 en N2.

Algemeen:
Zeer centraal gelegen met alle gewenste voorzieningen nabij
- 5 minuten fietsafstand van het centrum, 5 minuten van de High Tech Campus
- Diverse voorzieningen op loopafstand
- VvE kost € 100,- per maand
- eigen berging 9m2 voorzien van elektra
- Kan volledig gemeubileerd worden gekocht

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.275
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview