Houtsmastraat 76 7002 KH Doetinchem

64m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1972
Bouwjaar
Op gunstige locatie met vrij uitzicht gelegen 3-kamer appartement met balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen in de wijk Overstegen op korte afstand van scholen, winkels, openbaar vervoer en natuurpark met veel groen. Het buitengebied en de uitvalswegen zijn ook op korte afstand bereikbaar. Op de begane grond is er een eigen inpandige berging.
Begane grond
Indeling

Begane grond: afgesloten entree met videofooninstallatie en de brievenbussen. Centrale hal met toegang tot zowel de bergingen als tot het trappenhuis met liftinstallatie.


Appartement: Entree, hal, moderne toiletruimte met hangend closet. Ruime lichte woonkamer met keurige pvc vloer en toegang tot het balkon. Open keuken met nieuwe keukeninrichting (2020) voorzien van inbouwapparatuur waaronder een koelkast, inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, (combi)oven en aansluiting wasmachine. Slaap-/werkkamer aan voorzijde. Hoofdslaapkamer aan achterzijde met vaste kastenwand. Moderne badkamer (2020) met inloopdouche en wastafelmeubel.

Details
Kenmerken:

Bouwjaar 1974
Inhoud ± 212 m3
Woonoppervlakte ca. 64 m2
Berging 6 m2

In 2020 is dit appartement gemoderniseerd met o.a. strak gestuct plafond met inbouwspots.
Woning is goed geïsoleerd met wandisolatie en triple beglazing.


Kenmerkend voor deze locatie is dat het enerzijds een fijne 'groene' woonomgeving betreft, maar anderzijds ook erg centraal is gelegen ten opzichte van openbare voorzieningen. Want direct 'om de hoek' is het wijkwinkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen maar op korte fietsafstand is het stadscentrum van Doetinchem bereikbaar. De VvE: De bijdrage aan de VvE voor dit appartement is € 270,- dit is inclusief € 50,00 voorschot stookkosten.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.078
Aangeboden sinds
5 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
212 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview