Boulevard de Wielingen 33204 4506 JJ Cadzand

58m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2023
Bouwjaar
33 at Sea is een kleinschalig nieuwbouwproject in Cadzand-Bad. Het bestaat uit 10 appartementen en 5 penthouses gelegen aan de voet van de duinen en vlakbij strand en centrum.

Dit prachtige nieuwgebouwde appartement, gelegen op de tweede verdieping, biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke levensstijl aan de kust. Het gebouw is gelegen aan de duinovergang waar u elke dag kunt genieten van de zilte zeelucht en de ontspannende geluiden van de golven. Tevens ligt er een gezellig pleintje met leuke terrasjes, een supermarkt en drogist op steenworp afstand.

Begane grond
Dit appartement is volledig ingericht met de meest verfijnde details. Stap binnen in de woonkamer met grote openslaande deuren naar het ruime balkon. Deze voorzien de woonkamer van veel natuurlijke lichtinval. De woonkamer is tevens voorzien van een hobbyruimte en een mooie open keuken met inbouwapparatuur. Via de woonkamer betreedt u de slaapkamer met een moderne badkamer en suite, voorzien van een wastafel, toilet, inloopdouche en ligbad. Tevens zorgen hier ook de openslaande deuren naar het balkon voor veel natuurlijke lichtinval.

Details
Bij dit appartement zijn een parkeerplaats en een berging inbegrepen, waardoor je altijd gemakkelijk toegang hebt tot je spullen en je auto.

Dit appartement is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Het is volledig gasloos en heeft een energielabel A+, wat betekent dat je niet alleen comfortabel woont, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Dit appartement is recreatief bewoonbaar. Bij recreatief gebruik van het appartement is Passe-Parvous de aangewezen partij om u te ontlasten. Passe-Parvous is gespecialiseerd in het ontzorgen in bijna alles wat met uw vakantieverblijf te maken heeft. Zowel conciërgeservices als verhuurbemiddeling is mogelijk. Met een aanbod aan woningen en appartementen in het luxe segment bent u ervan verzekerd dat uw eigendom de aandacht krijgt die het verdiend en/of professioneel wordt aangeboden voor verhuur. Houd er rekening mee dat er een verhuurverplichting is van 120 dagen per jaar, waardoor dit appartement ook een uitstekende investeringsmogelijkheid biedt voor wie wil profiteren van toeristische verhuurinkomsten.

Dit appartement wordt u aangeboden exclusief BTW. Wanneer u kiest voor het verhuren van het appartement, kunt u de BTW terug vorderen bij de Belastingdienst. Tevens wordt het appartement met zeer luxe meubels verkocht. Het bedrag hiervan wordt in de koopovereenkomst opgenomen.

Mis deze kans niet om je eigen stukje paradijs aan de kust te bemachtigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 10.068
Aangeboden sinds
14 november 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
146 m3
Oppervlakte externe bergruimte
3 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
13 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, ventilatie, lift, airconditioning, fransbalkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview