Verkocht

Arendstraat 10 1171 DZ Badhoevedorp

68m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1959
Bouwjaar
Ruim 2-kamerappartement (voorheen drie kamers, twee slaapkamers) gelegen op de 1e etage van dit centraal gelegen appartementencomplex. Het appartement is gasloos, voorzien van vloerverwarming, HR++ glas (op eigen kosten), isolatie van wanden, muren en plafonds. Verder zijn er een nieuwe meterkast aangelegd, verdiept bad (Whirlpool) en veel meer aanpassingen. Het appartement heeft een balkon op het zuidwesten.

Het appartementencomplex is centraal gelegen in het centrum van Badhoevedorp. Vanuit hier zijn alle dagelijkse voorzieningen, sportcomplexen, openbaar vervoer en uitvalswegen snel te bereiken.
Begane grond
De afgesloten centrale entree beschikt over een intercom met video, lift, trap en toegang tot de bergingen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping komt u op de galerij waar zich de voordeur van het appartement bevindt. Deze biedt toegang tot de ruime hal. Vanuit de hal zijn alle vertrekken apart te bereiken zoals de grote slaapkamer, keuken, badkamer en woonkamer.

De keuken is slim ingedeeld en voorzien van koelkast, diepvriezer, vaatwasser, wijnkoeler, magnetron/oven en keramische inductieplaten met friteuse en grill. Er is veel bergruimte met onder meer een apothekerskast. Hier is ook de kast met de technische kant van de woning. Eigenaar heeft de woning voorzien van uitgebreide meterkast met krachtaansluiting, aardlek, dim apparatuur, etc.

De ruime L-vormige woonkamer heeft een functionele indeling met onder meer een aparte werkplek. Bekabeling is allemaal weggewerkt door middel van een koof-constructie. Via dubbele schuifdeuren is het balkon te bereiken. Er is beschikking over zonwering die zowel handmatig als via afstandsbediening te gebruiken is. Voorzien van windbeveiliging.

De ruime slaapkamer beschikt over een vaste kastenwand gelijk aan die in de woonkamer. Het bedmeubel beschikt over 5 laden.

Ook in de badkamer is een hoop gewijzigd ten opzichte van de standaard. Er is een whirlpool die extra verdiept is, stoom-/douchecabine, toilet, bidet en wastafel in meubel.

De woning is door de eigenaar voorzien van merbau kozijnen met HR++ glas, mdf aftimmering, koofconstructie voor bekabeling en ventilatie, vloerverwarming, nieuwe technische installatie, etc.



Details
- Woonoppervlakte 68,3 m2.
- Servicekosten bedragen € 207,- en € 67,- voorschot stookkosten.
- Woning op technisch gebied in veel opzichten gemoderniseerd.
- 1 slaapkamer, 2 mogelijk. .
- Gezonde en actieve Vve.
- Oplevering in overleg.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 november 2023
Verkoopdatum
18 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.124
Aangeboden sinds
17 november 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
242 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, kabel-tv, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview