Het Hoogt 174 1025 HD Amsterdam

99m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1968
Bouwjaar
RUIM APPARTEMENT IN HARTJE NOORD MET MOOI UITZICHT OP GROEN. Dit appartement wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs van €395.000,- K.K.
Lekker licht en ruim vier kamer appartement van 99 m2 op de tweede verdieping met balkon en uitzicht op de groene binnentuin. Gelegen aan de buitenzijde van het 'Plan van Gool', tegenover het Winkelcentrum Boven ‘t Y met alle denkbare voorzieningen voor handen. Het appartement heeft een keuken en woonkamer aan de achterzijde en is voorzien van 3 slaapkamers.

Het appartement
Met de lift kom je op de tweede verdieping. Via de gemeenschappelijke hal die je deelt met 2 andere appartementen betreed je dit lichte appartement. De hal met toegang tot het separate toilet biedt meer dan voldoende ruimte voor een garderobe. Vanuit de hal kom je in de woonkamer die door de grote ramen een mooi uitzicht heeft op het goed onderhouden groen van de binnentuin. De woonkamer geeft toegang tot het eveneens aan de achterzijde gelegen zonnige balkon op het zuiden.

Aan de voorzijde bevindt zich de keuken.
De twee slaapkamers geven eveneens toegang tot het balkon. De derde slaapkamer niet. De badkamer heeft een aansluiting voor wasmachine en droger.

De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer.

In het gemeenschappelijk halletje is de eerste berging, de tweede ruimere berging is op de begane grond.

De ligging
Het appartement is zeer centraal gelegen in Noord, aan de rand van het Baanakkerspark en direct tegenover het Winkelcentrum Boven ’t Y met een diversiteit aan supermarkten en winkels waaronder de Hema, H&M, Rituals, Decathlon en een Pathé-bioscoop. Ook zijn er verschillende basisscholen, middelbare scholen en kinderdagverblijven in de buurt.

In het Baanakkerspark kun je tijdens een wandeling van de mooie natuur genieten. Wil je nog meer groen, binnen 5 minuten ben je op de fiets in het Waterland of Het Twiske (15 minuten) waar je na een drukke dag in de natuur kunt ontspannen.

Amsterdam-Noord is al geruime tijd helemaal 'booming'. Niet alleen vestigen zich hier steeds meer jonge creatieve bedrijven, ook openen steeds meer trendy horecagelegenheden hun deuren in Amsterdam Noord. Zo zijn er veel hotspots zoals de FC Hyena, Skatecafe, Helling 7, EYE, Tolhuistuin, De Ceuvel, Café Modern en De Goudfazant.

Het appartement heeft een gemakkelijke en snelle OV verbinding met het Centraal Station, de binnenstad en de Zuidas door de centrale ligging, 10 minuten loopafstand, ten opzichte van Station Noord, het regionale bus- en metrostation van de Noord/Zuid lijn. Daarnaast stoppen de bussen richting Centraal Station en andere delen van Noord voor de deur.

In minder dan een kwartiertje fietsen sta je bij alle pontjes die over het IJ varen naar Amsterdam Centraal. Ook de Ringweg A10 is binnen 5 minuten bereikbaar.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1968
- Woonoppervlak 99,58 m2, meetrapport aanwezig
- Twee bergingen
- Onderdeel van Plan van Gool en daarmee Beschermd Stadsgezicht
- Oplevering in overleg
- Energielabel A
- Erfpacht afgekocht tot 2056
- Gezonde en actieve VvE, professioneel beheerd
- De servicekosten bedragen per maand €149,49
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.967
Aangeboden sinds
3 januari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
318 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview