Verkocht

Hoeksewaard 143 1181 CD Amstelveen

47m2
Wonen
2
Kamers
64m2
Perceel
1960
Bouwjaar
** English down below**

Helaas zijn er geen bezichtigingen meer aan te vragen. De laatste bezichtiging is geweest.

TE KOOP modern, gezellig appartement in Randwijck Amstelveen (grens Amsterdam) met 1 slaapkamer, open keuken, een groot balkon en een berging. Het appartement heeft veel lichtval door de hoeveelheid ramen en is gelegen op de 4e verdieping van het complex welke is voorzien van een lift. Op de bovenste verdieping is de toegang tot deze gezellige flat meteen rechts de lift uit. Een groot balkon met vrij uitzicht, over de gehele breedte van de woonkamer.

INDELING
Vanuit de hal toegang tot de gang met daar deuren naar alle ruimtes in deze woning waaronder de woonkamer met een open moderne hoogglans witte keuken voorzien van een vaatwasser, combi-oven, koel-/vriescombinatie, gasfornuis en een keurig weggewerkte wasmachine. Tado-systeem beschikbaar en geïnstalleerd om de verwarming in huis te regelen via een mobiele app.
Hoofdslaapkamer met ruime inbouwkasten en een moderne sfeervolle badkamer en-suite met inloopdouche, wastafelmeubel, spiegelkast met verlichting en vloerverwarming. Zelfs is er gedacht aan handige nisjes voor het plaatsen van diverse douche producten.
In de gang toegang tot het separate toilet die ook is uitgevoerd in dezelfde stijl als de badkamer en óók voorzien is van vloerverwarming.
Het ruime balkon, direct gelegen aan de woonkamer, met zitjes om in het voorjaar en de zomer heerlijk te genieten. Aan de voorkant van deze flat ook een tweepersoonszitje voor het genieten van de zonsondergang.

OMGEVING
De wijk, aan de noordkant van Amstelveen, is een geliefde wijk vanwege de karakteristieke constructie en het vele groen. Voor natuurliefhebbers is het bekende ''Amsterdamse Bos'' dichtbij. Nabij gelegen niet alleen het winkelcentrum Gelderlandplein maar het mondaine, overdekte winkelcentrum 'Het Stadshart' met in het verlengde de Rembrandtweg; een modern en luxe winkelgebied met uitgaansgelegenheden.

De nabij gelegen snelweg A10 (de ring rond Amsterdam) zorgt voor een goede bereikbaarheid met de auto. Ook voor de deur de tram- en busverbindingen welke in noordelijke richting (Amsterdam) en in zuidelijke richting Schiphol/Aalsmeer/Uithoorn en omgeving gaan. De reistijd naar Schiphol is 15 minuten. Ook de Amsterdamse Zuidas en het centrum van Amsterdam zijn binnen enkele minuten te bereiken via de Beneluxbaan, met fiets, tram of auto.

BIJZONDERHEDEN
- Blokverwarming – dus geen CV te onderhouden
- VvE servicekosten zijn € 153,- plus € 77,- voorschot stookkosten.
- Gezonde Vve met jaarlijkse vergadering en MJOP
- Perfecte starterwoning of als Pied-a-terre voor o.a. vliegend personeel.
- Overname inventaris bestaat tot de mogelijkheden
- Raamstoffering blijft achter
- Berging op de begane grond
- Per direct te leveren

Kom gauw kijken en laat deze heerlijke flat niet aan uw neus voorbij gaan. Lengers Housing laat u met veel plezier de woning zien. Neem contact met ons op via de mail of telefoon en wij plannen, waar mogelijk, een tijdstip op een moment waarop het u ook goed uitkomt.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een VBO Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de VBO zijn van toepassing




Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 februari 2024
Verkoopdatum
27 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.674
Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
185 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview