Boulevard de Wielingen 54301 4506 JL Cadzand

74m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2018
Bouwjaar
In 2019 werd dit prachtige appartementencomplex, Le Normandy, opgeleverd vlakbij de jachthaven en op een steenworp afstand van de stranden in Cadzand-Bad. Uw droom van wonen aan de Zeeuwse kust kan nu werkelijkheid worden. Dit ruime, recreatieve appartement met parkeerplaats is nu beschikbaar.

Cadzand-Bad is dé badplaats van Nederland. Een dorp waar jong en oud heerlijk geniet van het leven aan zee en haar gastronomische restaurants.

Niet alleen de West Zeeuws-Vlaamse kust maakt het appartement aantrekkelijk. Zo ligt Cadzand-Bad centraal gelegen ten opzichte van de omringende pittoreske dorpen, natuurgebied ’t Zwin en Knokke. Er is genoeg keuze voor leuke, afwisselende activiteiten!
Begane grond
Via de lift of trap komt u op de derde verdieping terecht, waar u dit moderne appartement aantreft. Bij het binnen komen van de hal treft u als eerste de hal uit, waaruit alle ruimtes bereikbaar zijn.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en beschikt over veel lichtinval, vanwege de ruime raampartijen. Vanuit hier heeft u tevens toegang tot twee van de drie balkons waar het appartement over beschikt. Aansluitend aan de woonkamer is een open keuken in een U-vorm die voorzien is van alle gemakken, namelijk keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine, oven en een koel/vriescombinatie.

Aan de achterzijde van het appartement treft u twee ruime slaapkamers aan die elk zijn voorzien van opmaat gemaakte kasten en bedden. Zo beschikken beide slaapkamers over een opmaat gemaakt stapelbed en een (uitklapbaar) luxe tweepersoonsbed en heeft u hierdoor maar liefst 8 slaapplaatsen. Vanuit beide slaapkamers is er toegang tot het grote terras gelegen op het zuiden. Hier kunt u de gehele dag genieten van de zon in privacy.

De badkamer heeft een luxe uitstraling en beschikt over een ligbad met douchefunctie en een dubbele wastafel. Tevens treft u in de gang een apart toilet met fonteintje.

Als laatste beschikt het appartement nog over een royale berging met CV-opstelling, wasmachine en ruimte voor het opbergen van uw huishoudelijke spullen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit appartement en wilt u zelf het appartement eens bewonderen? Wij laten het graag aan u zien!


Tuin
Aan de achterzijde van het gebouw treft u het afgesloten parkeerterrein aan. Hier bevindt zich de parkeerplaats die bij het appartement hoort, deze is gemakkelijk te bereiken via de garagedeur die gelegen is aan de Boulevard.

Via de automatische te openen garagedeur aan de Boulevard rijdt u onder het gebouw door naar het afgesloten parkeerterrein achter het gebouw.
Hier bevindt zich de parkeerplaats die bij het appartement hoort.

Details
- Hoog werkingsniveau
- 8 slaapplekken
- Eigen parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein
- Uitstekende verhuurmogelijkheden
- In overleg opteren voor belaste levering
- Opgeleverd in 2018

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 7.095
Aangeboden sinds
14 december 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
181 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, ventilatie, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview