Stalbergweg 82B 5913 BS Venlo

138m2
Wonen
5
Kamers
0m2
Perceel
1935
Bouwjaar
Zoekt u een mooie bovenwoning in Venlo-Oost die veel te bieden heeft? Dan is deze karakteristieke jaren dertig woning wellicht iets voor u. Deze royale bovenwoning is goed geïsoleerd (energielabel B), heeft een sfeervolle woonkamer (36m2) en maar liefst 4 slaapkamers. De woonkamer heeft een mooie natuurlijke lichtinval vanuit diverse zijdes.

Deze woning is gelegen op slechts 5 min loopafstand van het Julianapark, het centraal station en het centrum van Venlo. Woonoppervlak 138 m2, buitenruimte 12 m2. Dit object biedt de ideale mogelijkheid om naar eigen wens en budget te moderniseren.


Begane grond
De woning heeft een ruime hal op de begane grond van maar liefst 8 m2 waarbij ruimte is voor het stallen van fietsen. De entree is voorzien van karakteristieke Art-Deco vloer- en wandtegels, meterkast en entree naar kelderruimte. Tevens de trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Ruime portaal (7 m2) geeft toegang tot o.a. de royale woonkamer (36 m2) met veel natuurlijk lichtinval (ramen aan diverse zijdes) en een dichte keuken welke opengebroken zou kunnen worden voor een directe verbinding met de woonkamer. Tevens is er een toiletruimte. Vanuit het portaal is er een loopdeur naar een klein dakterras/patio van 5,7 m2 met volledige privacy.

Tweede verdieping
Ruim portaal met toegang tot 3 slaapkamers (15,5 m2, 12 m2 en 6,4m2) waarvan de twee grootste slaapkamers toegang hebben tot een dakterras van ca. 6 m2 aan de straatzijde. Ook hier is veel natuurlijk lichtinval. Tevens is er vanuit het portaal toegang tot de badkamer met douche, vaste wastafel en witgoedaansluiting.

Details
Algemeen:
De bovenwoning heeft vier slaapkamers.
Gelegen in Venlo-Oost.
Bouwjaar: 1935.
Gebruiksoppervlakte wonen: 138 m2.
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: 10 m2.
Terrassen: 12 m2.
Energielabel B.
Woning is voorzien van dakisolatie, Isolatieglas Hr ++ en spouwisolatie.
Bruto inhoud: 530 m3.
Hr. Combiketel met radiatoren. Bouwjaar: 2021 Cw5.
Huisdieren zijn toegestaan.
Bijdrage VVE: € 110,-- per maand.

Bijzondere bepaling:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Er is een officieel meetrapport voorhanden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.319
Aangeboden sinds
12 januari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Schilddak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
530 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
12 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
5
Voorzieningen
Kabel-tv, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview