Verkocht

Nunspeetlaan 36 2573 HH 's-Gravenhage

81m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1928
Bouwjaar
OPGELET | 2 SLAAPKAMER MOGELIJKHEID TOT 3 | VOLLEDIG GERENOVEERD |

Laten we de charme van deze prachtige woning tot leven brengen met een uitgebreide en meeslepende beschrijving:

Betreed dit stijlvolle onderkomen via een sfeervolle open portiek, waar een elegante portiektrap je naar de eerste verdieping leidt en een voorproefje geeft van de grandeur die binnenin op je wacht.

Eenmaal binnen op de eerste verdieping stap je de hal in, waar de aandacht voor detail onmiddellijk opvalt. Aan je linkerhand bevindt zich de meterkast, terwijl onder de trap nog extra opbergruimte schuilgaat, een slimme benutting van de beschikbare ruimte.

Bij het betreden van de tweede etage wordt de buitengewone zorg die in deze woning is gestoken onmiddellijk duidelijk. Dit huis is werkelijk 'turn-key', een paradijs waar je direct kunt intrekken, want alles verkeert in optimale conditie en behoeft geen enkele aandacht.

De overloop straalt een doordachte stijl uit, met zwarte accenten en volledig witte muren die prachtig contrasteren met het warme houtlook laminaat op de vloer. De wanden en plafonds zijn met uiterste precisie gestuukt en gewit, wat getuigt van vakmanschap en oog voor detail.

Aan de rechterzijde van de overloop vind je de eerste ruime slaapkamer, gesitueerd aan de rustige achterzijde van de woning. Deze kamer biedt royaal bemeten leefruimte en beschikt over hoogwaardige kunststof kozijnen.

Op de overloop tref je tevens een inloopkast aan, een veelzijdige ruimte die, indien gewenst, omgetoverd kan worden tot een extra slaapkamer. Deze kamer wordt verlicht door twee ramen, één gericht op het balkon en de andere aan de achterzijde van de woning, beide voorzien van kunststof kozijnen.

Aan de linkerkant van de overloop vind je het separate toilet, waar de vloer betegeld is met natuursteen tegels en de wanden met frisse witte tegels, wat een strakke en schone uitstraling creëert. Deze woning beschikt over twee toiletten, waarvan deze vaak als gastentoilet wordt gebruikt.

De badkamer, eveneens bereikbaar via de overloop, straalt dezelfde schone en verfijnde esthetiek uit. De vloer is betegeld met natuurstenen tegels, terwijl de witte tegels aan de wanden een serene ambiance creëren. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, afgewerkt met eigentijdse zwarte accenten, een verfrissende en moderne wastafel met spiegel, en ja, zelfs een toilet.

Verderop vind je de tweede ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning, eveneens met een strakke en verzorgde afwerking, waar drie kunststof kozijnen zorgen voor een weldadige lichtinval, wat elke ochtend ontwaken tot een genot maakt.

De woonkamer is met zorg ingedeeld, waar de bank en tv hun ideale plek vinden in de hoek, volgens onze visie. In het centrum van de ruimte, naast de keuken, prijkt de eettafel op de perfecte locatie voor gezellige maaltijden en samenzijn.
De keuken is een toonbeeld van hoogwaardige kwaliteit en verfijnde afwerking. Voorzien van Siemens vaatwasser, AEG stoomoven, AEG inductiekookplaat, ingebouwde koelkast, ingebouwde vriezer en een praktische wasbak, biedt deze keuken een smaakvolle en functionele kookomgeving.

Aan de achterzijde van het keukenblad bevindt zich een stijlvolle bar met bijpassende krukken, ideaal voor een snel hapje of een gezellig borrelmoment.

Last but not least, het balkon strekt zich uit aan de serene achterzijde van de woning, een perfecte plek om te genieten van de buitenlucht en het rustgevende uitzicht.

- Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1928
- Energielabel C
- Maandelijkse VvE-bijdrage € 110,-
- Mogelijkheid tot 3 slaapkamers
- Volledig gerenoveerd
- Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) beschikbaar
- Gelegen op eigen grond

Deze woning ademt niet alleen kwaliteit en comfort, maar biedt ook een unieke en zorgvuldig ontworpen leefomgeving die klaar is om jouw nieuwe thuis te worden. Welkom in de wereld van ongeëvenaarde elegantie en praktisch gemak.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 januari 2024
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.395
Aangeboden sinds
30 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview