Hendrik Mandestraat 51 2531 TW 's-Gravenhage

68m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1941
Bouwjaar
STARTERS OPGELET | FIJN APPARTEMENT | 86 M2 | GROENE OMGEVING

Indeling:
Bij het betreden van deze betoverende woning word je hartelijk verwelkomd door een royale overloop, waarbij een tweede deur je elegant leidt naar een uitnodigende gang. Vanaf het allereerste moment dat je de gang binnenstapt, omhelst een weldadig thuisgevoel je met open armen. Met zorgvuldigheid zijn de muren gewit, en in combinatie met het warme bruine laminaat straalt de woning een tijdloze klassieke elegantie uit die de zintuigen streelt.

Pal aan je rechterzijde, direct na de entree, ontvouwt zich de eerste slaapkamer. Het panoramische uitzicht vanuit het raam is ronduit adembenemend, waardoor deze weelderige slaapkamer onmiddellijk een onuitwisbare indruk achterlaat.

De woonkamer, gesitueerd aan de voorzijde van de woning, wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de royale ramen, waardoor je geniet van een adembenemend uitzicht op de groene, weelderige omgeving.

Een naadloze overgang vanuit de woonkamer brengt je naar de open keuken, waardoor een prachtige ruimte ontstaat met een elegante scheiding tussen de leefruimte en de keuken. De keuken is voorzien van moderne gemakken, zoals een inductiekookplaat en een strategisch geplaatste koelkast.

Terwijl je door de gang wandelt, bereik je de tweede slaapkamer, die grenst aan een balkon aan de achterzijde van de woning. Deze weidse slaapkamer biedt niet alleen rust maar ook overvloedige ruimte voor ontspanning.

De luxueus afgewerkte badkamer straalt een tijdloze klasse uit, met prachtige tegels op de vloer en de wanden. De badkamer is uitgerust met een jacuzzi en een stoomdouche, naast andere geavanceerde functies, waardoor het een ware oase van ontspanning en verwennerij is.

Na de badkamer bereik je de derde en laatste slaapkamer, die eveneens ruim en uitnodigend is, en de perfecte toevlucht biedt voor een goede nachtrust.

De laatste deur in de gang leidt naar het keurig afgewerkte toilet, waarmee het totaalplaatje van deze woning op sublieme wijze wordt voltooid. Al met al biedt deze woning een perfect harmonieuze samensmelting van comfort, stijl en functionaliteit, waardoor het niet alleen een huis is, maar een droomachtig thuis om in te wonen.


Welkom in moerwijk,
Moerwijk Noord is een levendige wijk gelegen in Den Haag, Nederland. Deze buurt staat bekend om zijn diverse gemeenschap en rijke culturele erfgoed. Moerwijk Noord is doordrenkt met geschiedenis en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een dynamische en gastvrije omgeving.

De architectuur van Moerwijk Noord weerspiegelt een mix van traditionele en moderne bouwstijlen, wat de wijk een uniek karakter geeft. De straten zijn bezaaid met een verscheidenheid aan huizen, van historische woningen tot eigentijdse appartementen, wat bijdraagt aan de diversiteit van de gemeenschap.

De lokale bevolking van Moerwijk Noord staat bekend om haar warmte en saamhorigheid. Buurtbewoners komen regelmatig samen voor sociale evenementen, markten en festivals, waardoor de wijk een bruisende sfeer krijgt. De aanwezigheid van lokale winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen draagt bij aan het welzijn van de bewoners en versterkt het gevoel van gemeenschap.

Moerwijk Noord biedt ook toegang tot groene ruimtes en parken, waar bewoners kunnen genieten van ontspannende wandelingen en buitenactiviteiten. De wijk heeft een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en is gunstig gelegen ten opzichte van andere delen van Den Haag.

Kortom, Moerwijk Noord is een wijk die trots is op haar diversiteit, geschiedenis en gemeenschapszin. Het is een plek waar mensen met verschillende achtergronden samenkomen om een levendige en inclusieve buurt te vormen.


Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte: 68 vierkante meter
- Energie label: C
- Groene omgeving
- 3 slaapkamers
- Luxe badkamer
- Erfpacht per maand 33,75
- VvE per maand 85,-
- CV-Ketel 2022
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.221
Aangeboden sinds
8 december 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1941
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, ventilatie, jacuzzi

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview