Dierenselaan 157 2573 KE 's-Gravenhage

181m2
Wonen
6
Kamers
0m2
Perceel
1932
Bouwjaar
Royaal dubbel bovenhuis, 6 kamers, 181m2 woonoppervlakte, 2 balkons, nieuwe dakopbouw (door een erkend aannemersbedrijf gebouwd) en een nieuwe nog niet eerder gebruikte badkamer. Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing (2020) en domotica (huisautomatisering) die uw woongemak en veiligheid verhogen.

Gelegen in de buurt Oostbroek-Noord aan de Dierenselaan waar het gezellig winkelen is met nog veel kleine zelfstandige ondernemers en winkels zoals Hema, Albert Heijn, Wibra, Etos, etc. Het openbaar vervoer voor de deur en scholen in de directe omgeving. Op korte afstand van het Zuiderpark, De Haagse Markt en op fietsafstand van het centrum van Den Haag. De dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.
Begane grond
Open portiek, entree van de woning op de 1e verdieping. Hal met meterkast en bergruimte onder de trap.

De 1e woonlaag op de 2e verdieping heeft een ruim bemeten overloop, een royale nieuwe badkamer met separaat toilet, een slaapkamer/werkkamer (ca. 3.92 x 3.75 m) en ruime doorzon woonkamer (ca. 12.48 x 3.73 m) met open keuken en toegang tot het balkon.

De woonkamer heeft een sfeervolle open haard en bijzonder fraai houtenpanelen plafond. Het balkon is toegankelijk met een kamerbrede schuifpui.

De keuken is functioneel en voorzien van vernieuwde inbouwapparatuur zoals een 5 pits gas kooktoestel, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi magnetron.

De badkamer en het separaat toilet op deze verdieping zijn vernieuwd en nog niet in gebruik genomen. De badkamer is voorzien van een whirlpool bad, inloopdouche en handdoekenradiator.

Eerste verdieping
Deze woonlaag, voorheen zolderverdieping, is geheel aangepast naar 4 royale slaapkamers met sanitaire voorzieningen. Aan de voorzijde is over de volle breedte een dakkapel geplaatst met kunststof kozijnen en HR++ beglazing. De afgetimmerde loze ruimte onder het kozijn van de dakkapel kan gebruikt worden als opslag. Aan de achterzijde is een dakopbouw, in 2017 door een erkend bouwbedrijf geplaatst.

De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 6.66 x 3.77 m, 5.02 x 3.78 m, 4.71 x 3.31 m en 2.89 x 3.04 m. De 3 grootste slaapkamers zijn voorzien van een airco met elk een eigen split unit en wifi verbinding. Alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel en de grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een en-suite-badkamer met een complete douchecabine voorzien van hydro jets.

Op deze verdieping is een 2e toilet met zwevend closet en bidet geplaatst. De technische ruimte is bereikbaar via de slaapkamer aan de voorzijde. In deze ruimte is de opstelplaats van de combi cv-ketel, Nefit cw6 (ongeveer 20 liter warm water per minuut).

De dakopbouw heeft aan de achterzijde, over de volle breedte, een balkon.

Vliering
Bereikbaar met een vlizotrap. De vliering heeft een afmeting van ca. 7.63 x 2.11 m.

Details
- Eigen grond;
- Actieve VvE, externe beheerder, reservefonds en MJOP, maandelijkse bijdrage € 150, =;
- Dakopbouw, geplaatst in 2017 door HC Bouwen, bestektekeningen aanwezig;
- Nieuwe badkamer op de 1e woonlaag. Geheel betegeld met separaat toilet;
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen (2020) met HR++ beglazing; 
- Combi cv-ketel, Nefit Trendline cw6, bouwjaar 2019, actief onderhouden;
- Elektrische installatie is vernieuwd met uitgebreide groepenkast (2008);
- Domoticasysteem met wifi verbinding voor schakelaars, camera bij de voordeur, voordeurbel en airco units;
- Bekabeld internet in alle kamers;
- 3 separate wifi airco units in de slaapkamers op de 2e woonlaag;
- Open haard met schouw, schoorsteen is geveegd in 2020;
- Oplevering kan per direct.

In de koopovereenkomst worden een ouderdoms- en asbestclausule opgenomen.

Disclaimer
Ondanks de zorgvuldigheid waarmee de informatie is samengesteld kunnen aan eventuele onjuistheden geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven bedragen, maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.265
Aangeboden sinds
5 oktober 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, dubbel bovenhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
595 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
13 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, open haard, airconditioning, rookkanaal, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview