De Genestetlaan 55 2522 LB 's-Gravenhage

90m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1930
Bouwjaar
Heerlijk licht en uitstekend onderhouden 4-kamer appartement van circa 90m2 gelegen op een leuke centrale locatie!

Op de centrale locatie in het Laakkwartier en op de grens van Rijswijk ligt een ruime 4-kamer portiekwoning van 90 m2 met 2 slaapkamers en een eetkamer(3de slaapkamer), achter balkon gelegen op de 2e (top) etage. Deze etage is te bereiken via een open portiek. De woning beschikt over een ruime woonkamer en-suite met schuifdeuren voorzien van authentieke glas-in-loodramen met een sfeervolle erker aan de voorzijde. Verder beschikt de woning over o.a. een ruime slaapkamer aan de voorzijde en een kleinere slaapkamer aan de achterzijde.

Indeling:
Bij binnenkomst bevindt zich links de meterkast, uitgerust met 5 groepen en een aardlekschakelaar. Onder de trap is een handige kast beschikbaar met de mogelijkheid om een fiets te plaatsen.

2e verdieping: De hal op de tweede verdieping leidt naar een stijlvolle toiletruimte met een modern hangend toilet en een praktisch washok met aansluitingen voor de wasmachine, evenals de opstelplaats voor de Vaillant c.v. combi-ketel.
De ruime woonkamer is voorzien van een originele suitescheiding met prachtige glas-in-loodramen. Aan de voorzijde van de woonkamer pronkt een sfeervolle erker, waardoor de ruimte wordt verrijkt met karakter en stijl.
De dichte keuken, met een verzorgde inrichting, beschikt over een afzuigkap en een enkele spoelunit. Bovendien biedt de keuken toegang tot een balkon op het zonnige zuidwesten, waardoor u kunt genieten van heerlijke momenten buiten.
De royale badkamer op deze verdieping is compleet uitgerust met een ligbad voorzien van een thermostaatkraan, een douche met eveneens een thermostaatkraan, een wastafel met meubel, een designradiator en een lichtkoepel in het dak. Hier kunt u ontspannen en genieten van luxe en comfort.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer met een inloopkast, waar u uw kleding en accessoires handig kunt opbergen. De kunststof ramen van deze slaapkamer zijn voorzien van dubbel glas, wat bijdraagt aan een uitstekende isolatie.
Aan de achterzijde van de woning vindt u een knusse slaapkamer met kunststof ramen voorzien van dubbel glas en een deur die leidt naar het balkon. Deze ruimte biedt een gezellige en rustige sfeer voor een goede nachtrust.

De woning is centraal gelegen in Den Haag aan de Rand van het Laakkwartier tussen de Slachthuiskade en de Gouverneurlaan. Deze woning is in de directe nabijheid het centrum van Rijswijk (Herenstraat),winkels (Lorentzplein, Megastores, oud Rijswijk), diverse scholen (o.a. Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan), openbaar vervoer (tram 1,15,16 en 17), NS Station Hollands Spoor en diverse uitvalswegen (A4, A12 en A13). Deze woning is absoluut een bezichtiging waard!


Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1925;
- Woonoppervlak 90 m2;
- Kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Verwarming en warm water via C.V.ketel;
- Bijdrage aan de VvE € 75,- per maand;
- Oplevering kan per direct.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.767
Aangeboden sinds
14 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Dwarskap
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview