Coevordenstraat 182 2541 SP 's-Gravenhage

45m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1954
Bouwjaar
STARTERS OPGELET! GERENOVEERD TOP-APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON EN RUIME EXTERNE BERGRUIMTE.
Gelegen in een kindvriendelijke- en rustige buurt treft u dit fijne 2 kamerappartement op de bovenste woonlaag. Met een nieuwe keuken, moderne bad- & toiletruimte en strak stuc- en schilderwerk is dit appartement vrijwel direct te betreden. U hoeft alleen nog maar een vloer naar keuze te plaatsen (bijvoorbeeld een leuke visgraatvloer - zie foto 1) en het appartement is letterlijk turn-key! Het balkon is gelegen op het zonnige zuidoosten en in de onderbouw zit de bijhorende ruime berging.

OMGEVING
Het appartement is gelegen op loopafstand van Winkelcentrum Leyweg, sportfaciliteiten, Zuiderpark, scholen, het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Tevens nabij het strand en binnen luttele minuten is het centrum van Den Haag te bereiken.

Bent u ook zo enthousiast geworden? Neem dan contact op om uw bezichtiging te plannen.
Begane grond
Gesloten entree met bellenplateau. Op de 3de (bovenste woonlaag) is de woning te betreden. In de gang zit de meterkast met 9 groepen en 2 aardlekschakelaars. Via de gang is de moderne keuken uit 2023 te bereiken, voorzien van: koel- en vriescombinatie, 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en veel bergruimte. In de keuken is tevens de CV combi ketel geïnstalleerd.
Verderop door de gang is de woonkamer te bereiken die zeer licht is door de grote raampartijen (zie foto's). De apart gesitueerde toiletruimte uit 2023 is voorzien van strakke betegeling, hangtoilet en fontein. De woonkamer aan de voorzijde is zeer licht door de grote raampartijen (zie foto's). Aan de achterzijde ligt de slaapkamer van ca. 4,09m x 2,84m. Aan de slaapkamer grenst de badkamer met inloopdouche en wastafel. Via zowel de slaapkamer als badkamer is het zonnige balkon van ca. 280m x 1,20m te bereiken.
De ruime externe bergruimte is gelegen in de onderbouw.

Details
- Bouwjaar 1954
- Gelegen op erfpacht grond waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht
- Recent gerenoveerd 2023
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Zonnig balkon
- Kindvriendelijke en rustige buurt
- VVE bijdrage € 102,- p.m. / MJOP aanwezig en actief
- Oplevering: per direct beschikbaar

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.425
Aangeboden sinds
24 oktober 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
155 m3
Oppervlakte externe bergruimte
15 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
3 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview