Volmarijnstraat 160f 3021 XZ Rotterdam

76m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1897
Bouwjaar
Mooie woning met fantastisch dakterras in de populaire Volmarijnstraat. De woning heeft een ruime woonkamer en telt twee slaapkamers. Gelegen in een straat met mooie oude gevels en veel groen door de vele geveltuinen. Energielabel C.

De locatie is uitstekend, gelegen in Delfshaven, een steeds populairder wordend deel van Rotterdam. Midden in de stad. Midden in het leven. In de luwte van de grote stad ligt de Volmarijnstraat. De woning bevindt zich tussen de Mathenesserlaan en de Nieuwe Binnenweg, nabij de mondaine Heemraadssingel. Alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, winkels, koffiebarretjes (UEB) en populaire cafés/restaurants zoals Café Steijn, Bakeliet en Rijke en de Wit zijn binnen handbereik. Ook de binnenstad is op loopafstand. Metro- en tramhaltes liggen vlakbij, en de woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen (A13/A20).

Indeling
Begane grond
Gemeenschappelijke voordeur tot trapopgang naar uw eigen voordeur op de tweede verdieping. De actieve VvE heeft recent de opgang laten opknappen met o.a. stucwerk, nieuwe plafonds, verbeterde verlichting en fris schilderwerk.

Tweede verdieping
Entree met eigen trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Bij binnenkomst is gelijk te zien hoe ruim en netjes deze woning is. Wat een fantastische woning!

De woonkamer, gelegen aan de voorzijde over de volledige breedte, profiteert van veel natuurlijk licht dankzij de dakkapel. De strak gestucte wanden en plafonds, in combinatie met de originele houten balken, creëren een aangename sfeer. De witte vloer past hier perfect bij. Een opvallend kenmerk is de gele vaste trap naar het dakterras.
Het dakterras, centraal gelegen, biedt een heerlijke ambiance, een schitterend uitzicht over de skyline van Rotterdam en zorgt voor een aangenaam gevoel. Op zomerse dagen is hier de hele dag door volop van de zon te genieten.

De luxe keuken is centraal gelegen en heeft een open karakter dankzij het kookeiland. Deze is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een SMEG 6-pits gasfornuis met ruime oven, inbouwkoelkast, inbouwvriezer, SMEG afzuigsysteem en vaatwasser. De extra lichtinval door het dakraam is een aangenaam aspect.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Beide kamers hebben dezelfde nette afwerking als de woonkamer en ook daar zijn de houten balken in het zicht gelaten. De hoofdslaapkamer, beschikt over twee ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. De tweede slaapkamer, ook aan de achterkant gelegen, wordt momenteel gebruikt als logeer-, kleding- en werkkamer, en geniet eveneens van de rust en het licht.

De badkamer is volledig betegeld in grijze kleurstelling en heeft een ligbad met hand- en regendouche. Daarnaast is er een wastafelmeubel met mengkraan. De wasmachineaansluiting bevindt zich eveneens in de badkamer. Het toilet is separaat.

Afmetingen
Totale woonoppervlakte ca. 76m2
Dakterras ca. 16m2

Bijzonderheden
Erfpacht loopt tot 31-12-2093 (canon afgekocht tot 31-12-2044). Bouwjaar 1897. Vernieuwde elektra inclusief nieuwe groepenkast. Energielabel C geldig tot 23-08-2027. Verwarming en warm water via CV-combiketel (Remeha Calenta, 2022). Kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van €100,-. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om deze mooie woning met dakterras te bezichtigen.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.934
Aangeboden sinds
25 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1897
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
226 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview