Verkocht OV

Schiedamseweg 121B01 3026 AG Rotterdam

111m2
Wonen
5
Kamers
0m2
Perceel
1921
Bouwjaar
DEZE WONING IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

Bent u op zoek naar een ruime woning in het bruisende Delfshaven? Deze unieke 5-kamerwoning (ca. 111m2) op de eerste en derde verdieping is dan wat voor u, met diverse winkels en eettentjes en het openbaar vervoer op loopafstand.
De woning is gelegen aan de Schiedamseweg 121 B01, in Delfshaven, vraagprijs € 300.000 k.k..

Stadswijk in Delfshaven
Bospolder-Tussendijken is een vooroorlogse stadswijk in Delfshaven. De wijk wordt in het oosten begrensd door de Delfshavense Schei en de Voorhaven in historisch Delfshaven. In het zuidwesten ligt het spoorwegemplacement en in het noordwesten vormt de Mathenesserweg de grens met de wijk Spangen.

Schiedamseweg als grens
Eigenlijk zijn het twee aparte wijken: Bospolder en Tussendijken. Maar meestal worden ze in één adem liefkozend 'BoTu' genoemd. De drukke winkelstraat de Schiedamseweg is de grens tussen beide wijken.
Kenmerkende plekken zijn het Dakpark en de markt op het Visserijplein.

Voorzieningen
In deze wijk vinden we acht basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs en diverse andere voorzieningen. Betrokken bewoners en instanties laten een veelheid en variatie aan initiatieven zien voor hun wijk. De diversiteit en dynamiek zijn voelbaar in Bospolder-Tussendijken. Plekken waar je koffie kunt drinken of iets kunt eten zijn tegenwoordig niet ver te zoeken. Jonge creatieve ondernemers vinden de rauwe Rotterdamsfeer van BoTu een aantrekkelijke uitdaging. Middenin de wijk staat De Bouwkeet. Dit is een technisch buurthuis met plek voor jonge makers.

Globale indeling
Begane grond
Entree met toegang tot het trappenhuis.

1e verdieping
Hal met toegang tot de vertrekken. Op deze verdieping bevindt zich de ruime woonkamer en een slaapkamer aan de voorzijde. Aan de achterkant bevindt zich de keuken met toegang tot het balkon. Ook bevindt zich aan de achterzijde een ruime woon-/eet-/slaapkamer. Het toilet is te bereiken vanuit de hal.

3e verdieping
Overloop met toegang tot de slaapkamers aan de achterzijde en badkamer aan de voorzijde. Vanuit de hoofdslaapkamer is de wasruimte met Cv-ketel te bereiken.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 111m2
Inhoud woning ca. 390m3
Oppervlakte buitenruimte ca. 2m2
Oplevering in overleg, kan snel
Bouwjaar omstreeks 1921
Eigen grond
Verwarming en warm water: Cv-ketel
Definitief energielabel F
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage thans € 198,90 per maand (2024)
Projectnotaris van toepassing

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.703
Aangeboden sinds
22 januari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, dubbel bovenhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
390 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Balkon, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview