Verkocht OV

Nieuwe Binnenweg 219b3 3021 GC Rotterdam

46m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1893
Bouwjaar
Licht appartement op de altijd gezellige en bruisende Nieuwe binnenweg tegen het centrum van Rotterdam aan gelegen. De woning is gelegen op de derde verdieping van een statig herenhuis met authentieke details.

De ligging is perfect te noemen. Delfshaven, een steeds populairder wordende Rotterdamse locatie, midden in de stad, midden in het leven. In de luwte van de grote stad, om de hoek van de mondaine Heemraadssingel waar alle dagelijkse voorzieningen als supermarkten, winkels, koffiebarretjes (UEB) en leuke cafés/restaurants zoals het Café Stein en Rijke en de Wit om de hoek liggen. Ook de steeds populairder wordende binnenstad ligt op loopafstand. Voor de deur is de halte van tram 4 en verderop in de straat is het Heemraadspark. Uniek is de ligging op een paar honderd meter van het Erasmus MC, het Erasmus MC-Sophia en diverse faculteiten van de Hogeschool Rotterdam. Deze mix aan functies maakt de wijk dynamisch en levendig. Ook heeft de woning een zeer gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen (A13/A20).

De Nieuwe Binnenweg is een gezellige en levendige straat. Waar je alle voorzieningen om je heen hebt. Aan de overzijde is een biologische supermarkt en verder is er een jazzcafé en een grand café om de hoek, zijn er diverse restaurants, cafés, een bakker en een delicatessenzaak in de straat. Het Museumpark (met Boymans, Kunsthal, Natuurhistorisch Museum) ligt op loopafstand, evenals het gezellige en levendige uitgaansgebied Witte de Withstraat.

Indeling
Voordeur met trapopgang naar de woning op de derde top-verdieping.

Derde (zolder) verdieping
Via de hal komt u de woning binnen. Hier vanuit zijn de woonkamer met open keuken, badkamer en slaapkamer te bereiken.

De woonkamer met open keuken beschikt over een laminaatvloer en gestuukte wanden. De vele raampartijen bieden veel lichtinval door de dakkapellen weerszijden en aan de voorkant heeft u uitzicht op de gezellige en groene straat. Er kan een leuke zithoek en eethoek gecreëerd worden.

Er is een keukenblok aanwezig met zwarte keukenkasten met chromen handgrepen en een RVS-blad. Er is een spoelbak met mengkraan, een kookplaat, oven, vaatwasser en afzuigkap.

De slaapkamer is aan de rustige achterzijde gelegen en is ruim van stuk. Er is voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kast/commode. Het raam biedt uniek uitzicht over de daken van de wijk en haar binnentuinen. Tevens is er een inbouwkast aanwezig voor het opbergen van spullen.

De badkamer beschikt over een ligbad met handdouche, radiator, hangend closet en wastafel met spiegel. De badkamer is betegeld met grijze vloertegels en witte wandtegels met zwarte bies.

Afmetingen
Totale woonoppervlakte ca. 46 m2

Bijzonderheden
Eigen grond, Bouwjaar 1893, energielabel A (geldig tot 17-06-2030), verwarming en warm water middels cv-ketel, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. VvE in oprichting met een maandelijkse bijdrage van € 93,61, MJOP in ontwikkeling. Oplevering kan snel.


Bent u opzoek naar een fijne woning in een gezellige wijk? Wellicht is dit leuke appartement iets voor u! Neem nu contact op voor een bezichtiging, u bent van harte welkom.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.891
Aangeboden sinds
19 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview