Mathenesserdijk 294b2 3026 GP Rotterdam

109m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1934
Bouwjaar
Heerlijk ruime en lichte bovenwoning gelegen op de gehele 2e, halve 3e en gehele zolderverdieping met aan de achterzijde prachtig uitzicht over het vaarwater van de Delfshavense Schie en aan de voorzijde op de boomrijke Mathenesserdijk.

De woning heeft een doorzon woonkamer met open keuken op de 2e verdieping, een slaapkamer en een badkamer op de 3e verdieping en daarnaast een zolder als bonusverdieping! De zolder is momenteel bereikbaar via een losse ladder vanaf de overloop van de 3e verdieping maar met een beetje creativiteit kan hier een vaste trap gemaakt worden zodat je van de zolderverdieping, die thans dient als bergruimte, met het plaatsen van dakramen een heerlijke extra woonverdieping kan maken.

De woning ligt in een brede bomenrijke laan en is bijzonder populair bij jonge mensen / gezinnen. Aan de achterzijde is het uitzicht uniek. Zeker een aantal keer per dag komt er een groot binnenvaartschip voorbij; een heel bijzondere ervaring! Daarachter is in de verte de skyline van Rotterdam te zien.

De ligging in Delfshaven is zeer gunstig met alle stadse faciliteiten binnen handbereik. Met de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van Rotterdam en fiets je de andere kant op dan zit je ook in 10 minuten in Schiedam. Uitvalswegen (A4, A13, A20) zijn goed bereikbaar en het openbaar vervoer ligt om de hoek. Basisscholen, kinderdagverblijven, winkels en leuke horecagelegenheden vind je op loopafstand.

Zie jij wonen aan de Mathenesserdijk 294 b2 helemaal zitten? Neem dan snel contact op met Moerman & de Jong Makelaars voor het maken van een afspraak!

Begane grond
Begane grond
Entree met trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping
Entree van het appartement. Hal met toilet en toegang tot de woonkamer. De doorzonwoonkamer is door de grote raampartijen heerlijk licht en heeft een open keuken voorzien van in U-vorm opgestelde keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is de trapopgang naar de 3e verdieping.

3e verdieping
Deze woning heeft de helft van de 3e verdieping, gelegen aan de voorzijde.
Overloop met toegang tot een ruime slaapkamer welke middels een divider te verdelen is in een slaapgedeelte en een kastenkamer/werkkamer. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon aan de voorzijde. De badkamer is eenvoudig maar nog in prima staat en is voorzien van een ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting. Ook vanuit de badkamer is er toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Zolder
Via de overloop op de 3e verdieping is er middels een losse ladder toegang tot de zeer grote, gehele, zolderverdieping. Deze verdieping dient op dit moment als bergruimte maar is bij uitstek geschikt om nader te verbouwen tot woonruimte.


Details
- Bouwjaar 1934
- Totaal gebruiksoppervlak is 109 m2, dit is verdeeld in 84 m2 woonoppervlak en 49m2 zolderoppervlak, waarvan 25m2 boven de 1,50m hoogte.
- Energielabel C
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing – 2021
- Keuken - 2018
- CV ketel – 2015
- Close in boiler – 2018
- De 2e en 3e verdieping zijn voorzien van een goed onderhouden stijlvolle laminaatvloer
- Actieve Vereniging van Eigenaars met een maandelijkse bijdrage van € 163,23 per maand.
- Oplevering in overleg.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.211
Aangeboden sinds
14 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, dubbel bovenhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Vve checklist, balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview