Beukelsweg 26b 3022 GJ Rotterdam

139m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1925
Bouwjaar
Ruim dubbelbenedenhuis met riante achtertuin op het zuiden en energielabel B! gelegen in het Nieuwe Westen. De woning is geheel naar eigen smaak en inzicht in te richten en ligt aan een gezellige straat.

De ligging van het appartement is gunstig te noemen omdat alle voorzieningen zoals winkels, (sport)scholen, restaurants, het openbaar vervoer (Centraal Station/Metro/Randstadrail) en uitvalswegen (A13, A20) in de directe omgeving zijn. Tevens is het centrum van de stad eenvoudig en snel te bereiken met het openbaar vervoer of op 10 minuten fietsafstand.

Indeling
Begane grond
Voordeur met trapopgang en garderobe. De hal biedt toegang tot de woonkamer, ruime woonkeuken, toiletruimte en trap naar de eerste verdieping.

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en kijkt middels grote raampartijen in kunststof kozijnen uit over de gezellige straat. Er ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van marmeren lambrisering. Er is een sierlijke marmeren schouw die de kamer extra sfeer geeft. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eetgedeelte.

De woonkeuken is aan de achterzijde gelegen en is het gezellige hart van het huis. De keuken is in L-opstelling en beschikt over veel opbergruimte. De keukenkastjes zijn in houtlook met een natuurstenenblad. Er is verschillende inbouwapparatuur aanwezig zoals een spoelbak met mengkraan, vaatwasser, oven, 4-pitsgasfornuis met RVS-afzuigkap en een koel-/vriescombinatie. Middels de grote raampartij kijkt men uit over de lagergelegen tuin welke middels een trap te bereiken is.

Souterrain
Via de trap in de hal is het souterrain te bereiken waar zich 3 ruime slaapkamers, de badkamer, werkkamer en twee ruime bergingen zich bevinden.

De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en is bijzonder ruim er is voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kastenwand. De overige slaapkamers lenen zich goed als kinderkamer, logeerkamer, werk/studeerruimte of hobbykamer.

De badkamer is betegeld met terracotta en crèmekleurige vloer- en wandtegels. Er is een ligbad, wastafel met spiegel, wandmeubel, designradiator en een douchecabine met thermostaatkraan en handdouche aanwezig.

De tuin is middels de overloop in het souterrain als ook via de keuken te bereiken en is bijzonder ruim en diep. Door de zuidelijke ligging is de tuin zeer zonnig. Er is genoeg ruimte om te tuinieren en te loungen. Hier geniet men van het buitenzijn in eigen achtertuin in de luwte van de stad.

Afmetingen
Begane grond ca. 69 m2
Souterrain ca. 70 m2
Totale woonoppervlakte ca. 139 m2
Balkon/terras ca. 8 m2
Tuin ca. 114 m2

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1925, actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van ca. € 75,- per maand, verwarming en warmwater middels CV-ketel (Intergas Combi Kompakt HR Eco 36, 2020), Energielabel B, geheel voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen, tuin op het zuiden, Oplevering in overleg.

Bezichtigingafspraak
Maak direct een afspraak om dit ruime dubbelbenedenhuis met riante achtertuin op het zuiden en energielabel B! gelegen in het Nieuwe Westen te bezichtigen.
*Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.921
Aangeboden sinds
23 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
447 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview