Aelbrechtskade 130 3023 JG Rotterdam

159m2
Wonen
5
Kamers
0m2
Perceel
1927
Bouwjaar
Twee appartementen verdeeld over drie woonlagen aan de Aelbrechtskade in het populaire Delfshaven. Vanuit de woningen is er prachtig uitzicht over het vaarwater ‘De Schie’.

De appartementen bieden veel mogelijkheden. Er zijn maar liefst 6 kamers, 3 balkons, 3 keukens en 3 badkamers. Met de huidige indeling is dubbele bewoning mogelijk.

De appartementen zijn gelegen op een leuke locatie met alle gemakken van de grote stad! Nabij het Mathenesserplein waar je terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is het centrum van Rotterdam op 10 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram, metro, bus), (basis)scholen en winkels is uitstekend.

Afmetingen
Begane grond entree ca. 1 m2
Eerste verdieping ca. 56m2
Tweede verdieping ca. 56m2
Derde (zolder) verdieping ca. 45m2

Totale woonoppervlakte ca. 159m2
Buitenruime (balkons) ca. 8,5m2

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1927, energielabel G, actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €99,50, warmwater en verwarming middels CV-ketel, kunststof kozijnen met dubbele beglazing aan de voorzijde, houten kozijnen aan de achterzijde, oplevering direct. Het object bestaat uit twee Kadastrale eenheden.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.742
Aangeboden sinds
25 januari 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, dubbel bovenhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
460 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Vve checklist, balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview