IJmuiderstraat 1010A 2201 RG Noordwijk

214m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1960
Bouwjaar
Aan ruimte geen gebrek bij deze prachtige boven appartementen gelegen in Noordwijk-binnen! Het eerste/grootste appartement heeft een eigen toegang aan de zijkant van het pand. Doordat er twee opgangen zijn is een splitsing van deze woning middels een paar aanpassingen in 2 appartementen voor bijvoorbeeld praktijk/kantoor aan huis of een woning voor verhuur een optie. De afmetingen van beide delen maken dat een reële mogelijkheid. Deze bovenwoning is in 2017 op verschillende punten aangepakt en zeer goed onderhouden.

De locatie van deze woning is ook nog eens top! Zo heeft u in de direct omgeving talloze mogelijkheden. Zo is er de ligging nabij zee- en duingebied, basisscholen en voortgezet onderwijs, grootschalig winkelcentrum voor al uw dagelijkse voorzieningen.
Tevens is de ligging nabij uitvalswegen richting Leiden, Den Haag en Schiphol.

De entree
Middels de eigen voordeur aan de zijkant van het pand betreedt u de hal met meterkast en vaste trap naar de 1e verdieping. Tevens is er buitenom een trap die toegang geeft naar de ontvangsthal tussen zowel Ijmuiderstraat 10 als 10-A en daardoor zijn deze appartementen perfect afzonderlijk te bewonen!


Indeling Ijmuiderstraat 10 (c.a. 150m2 woonoppervlakte)

De woonkamer
Vanuit de hal is de whitewash laminaat vloer (2017) doorgelegd over de gehele woonkamer, doorlopend naar de open keuken. Bij binnenkomst betreedt u de hal welke toegang verleend naar de open keuken, het balkon, de eetkamer, de badkamer en beide slaapkamers. De wanden zijn netjes afgewerkt met wit stucwerk. Ook het plafond heeft een witte afwerking en is voorzien van inbouwspots. De woonkamer is voorzien van vele kunststof kozijnen waardoor deze ruimte een erg prettige lichtinval heeft en zeer ruimtelijk voorkomt. De keuken is netjes afgesplitst met een wand die is voorzien van 3 unieke kazerne ramen. Hierdoor heeft u doorkijk naar de woonkamer en openslaande deuren naar het balkon.

De keuken
Deze zeer nette open keuken (nieuw 2017) is afgewerkt met donkerblauwe hoogglans panelen aan de vele opbergkasten en laden! Dit geeft niet alleen voldoende opbergruimte, maar geeft ook nog eens een moderne look aan de keuken. Het granieten werkblad is voorzien van een rvs-spoelbak, voorzien van een designkraan en een 5-pits gaskookplaat. Het graniet is tevens doorgetrokken in de spatrand welke bij de kookplaat zelfs doorloopt naar de rvs-afzuiginstallatie. De keuken is tevens voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, en maar liefst 2 combi-ovens.

De slaapkamers
Slaapkamer 1 is een erg grote slaapkamer met 3 brede raampartijen. Deze kamer is zo ruim, dat hier zelfs 2 of 3 slaapkamers van gemaakt kunnen worden! De vloer is afgewerkt met donkergrijs vinyl, waar de wanden en het plafond netjes zijn afgewerkt met eiwit stucwerk.
Slaapkamer 2 dient momenteel als bergruimte is en voorzien van een grijsbruine laminaatvloer. Zowel de wanden als het plafond hebben een nette witte afwerking. Vanuit deze kamer is tevens het dakterras bereikbaar.

De badkamer
In de badkamer is er gekozen voor een grote witte wandtegel voorzien van een zwarte sierlijst en de vloer is afgewerkt met zwarte vloertegels. De badkamer is voorzien van een ruime twee persoons-inloopdouche, een designradiator, een dubbele wasbak met designmeubel en een staand toilet.

Vliering
Via de hal heeft u toegang met een vaste op maat gemaakte trap naar de zeer ruime bergzolder. Deze leent zich perfect voor extra opbergruimte en is voorzien van de CV ketel (Valliant 2015)

Dakterras/Balkon
Het ruime dakterras (23m2) op het zuidoosten is te betreden via de 2 dubbele openslaande deuren in de woonkamer en vanuit slaapkamer 2. Het terras is afgeschermd met houten schuttingen gecombineerd met bamboe schermen. Tevens is er kunstgras over de gehele vloer gelegd, dit geeft een echt buitengevoel als u hier plaats neemt!

Ijmuiderstraat 10-A (c.a. 64m2 woonoppervlakte)
Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als hobbykamer/kantoor maar kan tevens ruimte bieden voor verschillende andere doeleinden. Doordat deze een eigen opgang heeft naar een gedeelde hal is deze ruimte middels een paar aanpassingen te splitsen als afzonderlijk appartement voor bijvoorbeeld verhuur of kantoor/praktijk aan huis. De ruimte is al voorzien van een eigen cv ketel (intergas 2017), toilet en er zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsten van een badkamer. Liever een aantal extra slaapkamers? Ook dit kan middels een aantal aanpassingen gerealiseerd worden! Kortom; talloze mogelijkheden!

De ruimte is afgewerkt met een grijsbruine laminaatvloer. Zowel de wanden als het plafond hebben een witte afwerking. Het plafond is tevens voorzien van diverse inbouwspots. Erg prettig aan deze ruimte is de lichtinval doordat veel grote ramen aanwezig zijn welke voorzien zijn van melkwit ondoorzichtig glas ( voor privacy ) met de meest recente isolatie kenmerken. Ook is hier een openslaande deur als nooduitgang aanwezig. Deze is tevens een deur die kan kantelen en in het zelfde kunststof design als IJmuiderstraat 10.

Het toilet
De toiletruimte is zeer netjes (2017) en is voorzien van een design toilet en design wastafel voorzien van wastafelmeubel en keramische tegelvloer in sfeervol antraciet. De tegels zijn groot van formaat.

Wat maakt dit appartement zo leuk?
- Op te splitsen in 2 appartementen met eigen toegang. De appartement zijn reeds kadastraal gesplitst. Het geheel is zeer groot te noemen. +- 214 m2
- 2 ruime slaapkamers uit te breiden naar 4 of 5 slaapkamers
- Gelegen in het gezellige en karakteristieke Noordwijk-binnen
- Zee- en duingebied op 5 minuten fietsafstand
- Nabij basis scholen en middelbaar onderwijs
- Grootschalig winkelcentrum op 5 minuten loopafstand.
- Openbaar parkeren met optie tot eigen parkeerplek (€89,- huur per maand) voor 3 auto’s beschikbaar op het moment.
- VVE samen met Ijmuiderstraat 8 en 8-A. Bijdrage VVE €100,- per maand

Op verschillende punten aangepakt in 2017:
- Keuken vernieuwd
- Extra toilet gecreëerd
- Kozijnen grotendeels vervangen voor kunststof kozijnen met +++ gecertificeerd glas
- Alle nieuwe kozijnen voorzien van op maat gemaakte zonweringen in de kleur van de kozijnen.
- White Wash laminaatvloer gelegd in 2017
- In de grote slaapkamer is een airco unit geplaats met uitgang in de gevel.
- 2 cv ketels aanwezig ( Valliant 2015 & Intergas 2017)

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Noordwijk en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.921
Aangeboden sinds
8 februari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
685 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
23 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview