Geerepad 5 4331 MC Middelburg

78m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1746
Bouwjaar
Wat een leuk appartement staat hier te koop, met stijlvolle details (Rijksmonument)! Gelegen op de eerste en 2e verdieping met stadstuintje, vrije achterom, 2 slaapkamers en vrij zicht de Lange Geere in! Dichter in het historisch centrum van Middelburg kun je bijna niet wonen! Verliefd worden op een appartement….het kan!



Begane grond
Via het Geerepad loop je door de poort (af te sluiten) het betegelde stadstuintje in. Achter de voordeur bevindt zich de ruime hal (plaats voor de jassen) met hoog plafond, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping aangekomen loop je op de karakteristieke houten vloer de hal in met trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot de woonkamer met de open keuken. De woonkamer heeft grote ramen, waardoor een fijne lichtinval, leuk zicht op het winkelend publiek in de Lange Geere. Doordat de balken in het zicht zijn gelaten, komt het plafond goed tot zijn recht. Ook de hoogte van de plafonds geeft een ruimtelijk gevoel. De keuken staat in verbinding met de woonkamer waar zeker voldoende ruimte overblijft voor de eettafel. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur.Vanuit de hal is het toilet bereikbaar en de badkamer met een waskom en ruime inloopdouche (in de stijl van het appartement gemoderniseerd).

De 2e verdieping (via vaste trap) geeft toegang tot de overloop, van waaruit de berging te bereiken is met tevens de wasmachine aansluiting en waar de c.v. ketel zich ook bevindt. Volop ruimte om als berging te functioneren.
Er zijn 2 slaapkamers op deze verdieping met een leuke sfeervolle open haard in één van de kamers.

Tuin
Beneden in je eigen stadstuin is het heerlijk beschut zitten. Wonen in het bruisende historische Middelburg en toch in alle rust in een sfeervol monumentaal appartement!

Details


Het appartement wordt middels centrale verwarming verwarmd.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.192
Aangeboden sinds
14 januari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1746
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, open haard

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview