Verkocht

Tussenbeeksweg 15A 1971 NA IJmuiden

61m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2018
Bouwjaar
Aan de Tussenbeeksweg 15A vind je een nieuwbouw (2018), goed onderhouden en sfeervol 3-kamerappartement in een kleinschalig appartementencomplex.
Dit is een prachtig appartement die van alle gemakken is voorzien, met een hoog afwerkingsniveau; zó te betrekken!
Op slechts een paar minuten lopen van het Plein 1945 met een bus knooppunt, winkeltjes, diverse horeca, verder met alle andere, noodzakelijke faciliteiten dichtbij en met een prima aansluiting op de snelwegen richting Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Ook de duinen en het strand zijn op slechts enkele fietsminuten te bereiken.
Begane grond
Het appartement is doordacht ontworpen en biedt een functionele indeling. Je betreedt de woning via de ruime hal, waar zich ook de meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) bevindt. Vervolgens kom je via de trapopgang op de eerste verdieping.


Eerste verdieping
Het gehele appartement is voorzien van een tegelvloer en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer heeft een vaste kast, inbouwspotjes en een moderne open keuken. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een combimagnetron, koelkast met vriesvakje, inductieplaat, afzuigkap en vaatwasser. De ruime hal is voorzien van akoestische wandpanelen en een airco, verder biedt de hal toegang tot de twee slaapkamers waarvan één voorzien is van de CV-ketel opstelling en de andere slaapkamer toegang biedt tot het dakterras. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een wastafelmeubel, een stijlvolle inloopdouche met regen- en handdouche, de aansluiting voor de wasmachine en inbouwspotjes.


Details
- Luxe nieuwbouw appartement;
- Energielabel A;
- Lage servicekosten € 60,00 per maand;
- Airco 2023;
- Een appartement om zó te betrekken;
- Oplevering direct.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 januari 2024
Verkoopdatum
18 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.657
Aangeboden sinds
25 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
216 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview