Wijk de Brabander 43 4506 JB Cadzand

68m2
Wonen
3
Kamers
590m2
Perceel
1978
Bouwjaar
Cadzand-Bad, een gezellige kustplaats waar u kunt genieten van alle moois dat de Zeeuws-Vlaamse kust biedt. U treft er het strand en de zee, gezellige winkeltjes en vele culinaire mogelijkheden aan.

Ook het polderlandschap verveelt geen moment. U kunt er heerlijk te voet of met de fiets op uittrekken om 's avonds moe, maar voldaan, terug te keren naar dit luxe en volledig gerenoveerde appartement.
Begane grond
Via de centrale hal op de begane grond heeft u toegang tot het trappenhuis. De trappen zijn volledig gerenoveerd en voorzien van eiken treden. Op de eerste verdieping betreedt u het appartement waar de hal toegang biedt tot de 2 aanwezige slaapkamers, de luxe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, het aparte moderne toilet en de woonkamer met open keuken.

De gehele verdieping is voorzien van een rustieke eiken vloer en de moderne open keuken is ingericht met een koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat met afzuigkap.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping betreedt u het appartement waar de hal toegang biedt tot de 2 aanwezige slaapkamers, de luxe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, het aparte moderne toilet en de woonkamer met open keuken.




Tweede verdieping
Bij dit appartement behoort de op de bovenste verdieping gelegen studio. Deze is ook voorzien van een aparte trapopgang waardoor verhuur tot de mogelijkheden behoort.

De studio is te betreden via de hal die toegang biedt tot de open keuken, de woonkamer, slaapkamer en de badkamer met wastafelmeubel, toilet en ligbad. De keuken is ingericht met een inductiekookplaat en koelkast.

De gehele studio is voorzien van een eiken vloer.

Details
- geschikt voor recreatieve verhuur
- volledig gerenoveerd
- direct aan de Zeeuws-Vlaamse kust
- enkel recreatief gebruik mogelijk

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.338
Aangeboden sinds
3 februari 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, open haard, airconditioning, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview