Verkocht

Zijde 7a 2771 EJ Boskoop

145m2
Wonen
5
Kamers
0m2
Perceel
1934
Bouwjaar
Karaktervol dubbel appartement met riant dakterras in het centrum van Boskoop.

Welkom op de Zijde 7a in Boskoop. Dit bijzondere en karakteristieke dubbele appartement bevindt zich in het levendige oude centrum van Boskoop, op wandelafstand van winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het betreft een ruim, licht appartement op twee verdiepingen met een indrukwekkend woonoppervlakte van maar liefst 145 vierkante meter. Wat deze woning verder bijzonder maakt, is de ruimtelijke indeling en het grote dakterras van 81vierkante meter. De woning is in 1934 onder architectuur gebouwd in de rationalistische bouwstijl. Veel kenmerken daarvan zijn bewaard gebleven. Het appartement heeft hoge plafonds, fraaie paneeldeuren en veel lichtinval. De ingebouwde kasten bieden veel bergruimte en versterken de sfeer van de woning.
Het ruime dakterras is niet alleen een ideale plek om te genieten van de zon, maar ook een prachtige plaats voor sociale bijeenkomsten met vrienden en familie.

De woning ligt op slechts circa 30 minuten afstand van steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden en Den Haag. Er is voldoende onbetaalde parkeergelegenheid in directe omgeving. Er zijn meerdere uitvalswegen en Boskoop heeft bovendien een goede treinverbinding. Daarbij ligt Boskoop in het Groene Hart: binnen 10 minuten fietst u in de polder. Een ideale locatie voor diegenen die de stedelijke omgeving willen vermijden, maar toch alle gemakken van de stad binnen handbereik willen hebben.
Begane grond
Begane grond:

U betreedt de woning op straatniveau via de eigen voordeur en komt binnen in de hoge en ruime entree met meterkast. Via een brede trap bereikt u de eerste woonlaag. Eerste verdieping: De hal op de eerste verdieping biedt toegang tot het dakterras, de huiskamer, de keuken, het toilet met fonteintje en tot de trap naar de tweede woonlaag. De ruime woonkamer is een oase van licht met veel kastruimte. De gestuukte wanden, de originele parketvloer en de haard dragen bij aan de sfeer. Het open venster tussen de woonkamer en de keuken zorgt voor extra licht en voor verbinding tussen de ruimtes. De keuken zelf is een eyecatcher, met een authentieke deur voorzien van prachtig glas-in-lood en met de originele servieskast. Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, waar de wasmachine aansluiting en de CV-ketel zijn geplaatst. Vanuit de bijkeuken heeft u een tweede toegang tot het dakterras.

Tweede verdieping: Deze verdieping biedt een overvloed aan ruimte met 4 slaapkamers. De achter slaapkamer geeft toegang tot een ruim balkon. De badkamer is compleet uitgerust met een douche, toilet en wastafel. Ook op de tweede verdieping geven de hoge plafonds en de vele ramen een gevoel van licht en ruimte.



Details
- Ruim en licht dubbel appartement gelegen in een gezellige en bruisende omgeving
- Riant woonoppervlakte van ca 145m2
- Modern afgewerkt en voorzien van authentieke details
- Heerlijk zonnig en ruim dakterras van ca 81m2
- Veel privacy
- VvE bijdrage €42,- per maand
- Energielabel B
- 18 zonnepanelen met een jaaropbrengst van 5-6 Mwh per jaar
- Optioneel: ruime garagebox te huur achter de woning
- Oplevering in overleg

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 januari 2024
Verkoopdatum
3 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.586
Aangeboden sinds
30 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
580 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
86 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview