Verkocht

Bankwerkerij 61 1021 NS Amsterdam

42m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1984
Bouwjaar
** english translation available**
DIT APPARTEMENT IS NIET MEER TE BEZICHTIGEN.
Unieke kans: TE KOOP een charmant appartement met adembenemend uitzicht over het IJ.

Gelegen aan de Bankwerkerij 61, biedt dit sfeervolle appartement van 42m2 een prettige woonervaring met een fenomenaal uitzicht direct op het IJ. Met de ligging van het appartement aan de kopse kant, geniet u van een ongehinderd panorama dat uitstrekt tot de cruiseterminal, waarmee dit appartement een echte parel dicht bij de stad is.

Binnen een fris en modern interieur, waar onlangs in 2023 een renovatie aan de badkamer is uitgevoerd. De keuken heeft o.a. een splinternieuwe vaatwasser, handig voor de culinaire liefhebber. De badkamer is een oase van rust, met een gloednieuwe inloopdouche en een stijlvol wastafelmeubel, kort geleden gerenoveerd voor eigen comfort.

De woonkamer, het hart van dit appartement, is royaal en licht dankzij de brede opzet en directe toegang tot het balkon. Hier kunt u urenlang genieten van het levendige uitzicht over het water, van passerende schepen in de ochtendmist of met een drankje tijdens de ondergaande zon. Dit appartement heeft ook nog een berging op de begane grond.

Voor de toekomstgerichte bewoner is er goed nieuws: * Energielabel B waardoor koper tegenwoordig meer hypotheek kan afsluiten, De VvE is actief en toegewijd met verduurzaming, plannen in uitvoering om alle gevels te vernieuwen, gefinancierd uit een gezonde kasreserve. *De erfpacht is reeds afgekocht tot 2034, met een offerte in aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht, wat zorgt voor financiële duidelijkheid en zekerheid.

Met de fietspont om de hoek is de bruisende stadskern slechts d.m.v. een kort ritje te bereiken, waardoor het beste van twee werelden wordt ervaren: de charme van een rustige rivieroever en de dynamische stadslevendigheid.

Mis deze kans niet om te wonen in een appartement op deze uitzonderlijke locatie gecombineerd met rust & comfort.

Bereikbaarheid
Heel Amsterdam ligt binnen handbereik via de gratis IJplein pont naar Centraal Station en metrostation Noorderpark (beiden 4 minuten op de fiets). Met de auto? Binnen 5 minuten rijd je op de ringweg A10. Je auto parkeer je voor de deur waar ruimschoots parkeerruimte aanwezig is.

Omgeving & voorzieningen
Ontspan tijdens een wandeling langs het IJ, door het nabijgelegen Vliegenbos of het Noorderpark. Boodschappen haal je bij de Dirk van den Broek (3 min. lopen) of de Jumbo Foodmarkt (7 minuten lopen). Of kijk rond op de nabijgelegen Van der Pek Markt (woe/vrij/za).

Amsterdam Noord heeft zich in een razend tempo ontwikkeld en je zult je dus niet gauw vervelen. Bezoek de A’DAM toren, bekend om het adembenemende uitzicht vanaf de Lookout, die vanaf eigen galerij ziet liggen. Kijk een film in het EYE Film Institute of drink een drankje bij de Tolhuistuin. Op loopafstand bezoek WONDR, De Goudfazant of Hangar, direct gelegen aan het IJ, of stap op de fiets voor alle het leven aan de NDSM, inclusief markten en festivals en bekende horeca als PLLEK en Loetje aan ’t IJ. Op 5 minuten rijden ligt het Buikslotermeerplein dat onlangs grondig is gerenoveerd. Naast het grote winkelcentrum Boven ’t IJ - ook. een Pathé bioscoop en Boules & Bites.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 42 m2 (meetrapport aanwezig)
- Zonnig gelegen balkon op het Zuiden
- Energielabel B
- In 2023 niet alleen badkamer gerenoveerd maar ook stoppenkast volledig vervangen en bedrading van en naar keuken
- Individuele berging op de begane grond
- Erfpacht afgekocht tot 2034 en eeuwigdurend afkoop -offerte aangevraagd
- Parkeervergunning zonder wachttijd, kosten € 16,00 per ½ jaar
- Actieve Vereniging van Eigenaars, welke professioneel wordt beheerd door Arlanda VvE beheer.
- VvE bijdrage € 256,- per maand voor de woning en de berging
- In 2024 zullen de deuren en kozijnen aan zowel de voor- als achterzijde worden vervangen
- Aanvaarding in overleg en kan waar nodig snel
- In de koopakte wordt een ouderdomsclausule opgenomen
- Gemeentelijk Beschermd stadsgezicht
- Projectnotaris: Eekhoff Notariaat c.s.

Bent u klaar om dit unieke appartement te bezichtigen? Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging via Funda of telefonisch. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de agenda van de bezoeker.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een VBO Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de VBO zijn van toepassing





Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 februari 2024
Verkoopdatum
9 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 7.857
Aangeboden sinds
24 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
131 m3
Oppervlakte externe bergruimte
2 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, kabel-tv, glasvezel, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview