Verkocht

Javastraat 30 3531 PR Utrecht

46m2
Wonen
2
Kamers
70m2
Perceel
1918
Bouwjaar
Javastraat 30
Aan een rustige straat in Lombok tussen de Kanaalstraat en de Vleutenseweg komt een benedenwoning per 1 Maart vrij. Er komt weinig te koop in dit mooie gedeelte van Utrecht.
De Lombok staat bekend als een multiculturele wijk, waar de Kanaalstraat beeldvormend is met veel verschillende soorten winkels, restaurants en cafés. Ook is de natuur niet ver weg, het Molenpark en verderop het Majellapark en het Park Oog in Al en het Merwedekanaal.
Tevens dichtbij het centrum; op loopafstand van het centraal station en Hoog Catharijne en Jaarbeurs en op enkele minuten fietsafstand van het centrum en met de auto binnen enkele minuten op de A2, A12 en andere snelwegen.
De woning is nog deels in originele staat en heeft nog originele details in de gevel, schouw, console, inbouwkast, binnendeuren met bakelieten deurklinken, plafond en schoorsteenmantel. De voor- en achtergevel zijn geïsoleerd, deels dubbelglas en een nieuwe HR CV ketel en heeft daarom een energielabel C. Het huis is zuinig warm te stoken en de druif in de tuin houdt de woning koel in de zomer.
Appartement heeft een gang, laminaatvloer met ondervloer, gefreesde, geïsoleerde ruimte voor wasmachine onder de opgaande trap, slaapkamer met kiep- en draairaam, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en grote ingebouwde kast, groot raam tussen de kamers, douche met geschakelde ventilator en keuken met gasaansluiting en elektra, afzuigkap en buitendeur met kattenluik.
Een prima woning om direct in te wonen met genoeg mogelijkheden om te renoveren en te moderniseren. Zie bijvoorbeeld andere verkochte objecten op Funda in dezelfde straten!
Verder kunnen we de deels bestrate stadstuin zeker niet onbenoemd laten, met borders voor planten, plaats voor barbecue, recent geplaatste schutting en plek om buiten te zitten.
Bijzonderheden:
- Nabij Utrecht centraal
- Nabij A2, A12 en diverse uitvalswegen
- Recent vervangen HR centrale verwarming - Voorzien van deels dubbelglas
- Stadstuin
- parkeergelegenheid


- De informatie in de aanmelding is met alle inspanning zo zorgvuldig en actueel mogelijk voorgedragen. Fouten zijn desondanks nooit uit te sluiten. inspecteer bij de aankoop van de woning daarom de zaken die invloed kunnen hebben op uw besluit.
- Verkoper bewaart zich uitdrukkelijk te allen tijde het recht van gunning voor.
- De koopovereenkomst wordt tot stand gebracht op basis van een VBO koopakte. Hierin kunnen extra clausules worden opgenomen zoals onder meer: niet zelfbewoningsclausule, ouderdomsclausule, asbest clausule

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 februari 2024
Verkoopdatum
12 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.630
Aangeboden sinds
12 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1918
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
173 m3
Oppervlakte externe bergruimte
1 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview