Engelenkampstraat 21b 6131 JD Sittard

153m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1980
Bouwjaar
Dit bijzonder fraaie en ruim opgezette appartement met ruime patio van ca. 35 m2 is gelegen in het moderne en stijlvolle appartementencomplex "Vita Nova”. Naast luxe en allure biedt dit appartement een enorme ruimte met meerdere toepassingsmogelijkheden, op 5 minuten loopafstand van de historische binnenstad van Sittard.
Het luxe afgewerkte appartement is geheel voorzien van een prachtige tegelvloer met vloerverwarming en 2 slaapkamers beiden voorzien van een en-suitebadkamer. Tevens een hobby/kleedkamer aanwezig en/of 3e slaapkamer. Kantoor aan huis is gemakkelijk te realiseren.
Begane grond
Souterrain
Het souterrain van ca. 27 m2 is ruim van opzet. In het souterrain is de technische installatie van het appartement gesitueerd.

Parterre:
Centrale entree met videofoon-installatie en brievenbussen. Via de knusse centrale entree bereikt u het appartement op de begane grond.

Entree en keuken:
Meteen bij binnenkomst van het appartement stapt u in een oase van luxe en ruimte. Het uitzicht door de grote raampartijen op de patio geven u meteen het gevoel van thuiskomen. In de ruime leefkeuken van ca. 43 m2 treft u alle moderne apparatuur aan. Het kookeiland met luxe marmerlook keukenblad staat midden in de open keuken. Hier kunt u gezellig kokkerellen met familie, vrienden en bekenden. In de leefkeuken is voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote 8 persoons- eetkamer tafel.

Patio:
De ruim bemeten zonnige patio ligt beschut tussen de moderne raampartijen en moderne gevel afwerking. De duurzame houten vloer zorgt voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Hier kunt u genieten van zon, schaduw en de oude bestaande groene natuurwand met grote blauwe regen.
Het bovengelegen appartement is voorzien van een folie waardoor er geen inkijk is op de patio en u optimale privacy heeft.

Woonkamer:
De open keuken is aan twee open zijdes verbonden met de woonkamer. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig om een heuse thuis bioscoop te realiseren. Vanaf uw loungebank kunt u hier heerlijk genieten van een mooie film.

2 Slaapkamers en extra hobby/kleedkamer/slaapkamer:
Main bedroom.
De ruime main bedroom en suite is luxe afgewerkt met marmerlook tegels, zwarte stalen kozijnen douchewand, dubbele wastafel, ruime douche en een prachtig luxe ligbad. De TV kan zowel vanuit het bed als vanuit het ligbad worden bekeken. Luxe is ook hier het sleutelwoord.

Kantoor of gastenverblijf
Aan de voorzijde van het appartement treft u de 3e (slaap) kamer aan. Ook hier treft u een en-suite badkamer met wastafel en grote inloop douche aan. Deze slaapkamer zou ook perfect als kantoor kunnen dienen. De grote schuifpui van meer dan 5 meter zorgt voor enorme ligt inval en kan desgewenst als showroom gebruikt worden.

Multifunctionele hobby/kleedkamer
Naast de grote main bedroom treft u een hobby c.q. kleedkamer aan. Deze kan multifunctioneel worden gebruikt. Direct aan deze slaapkamer vast treft u de wasruimte met voorzieningen voor wasmachine en droger. Tevens treft u hier een moderne wastafel met luxe spiegel aan.

Details
Woon oppervlakte 153 m2;
Patio van ca 35m2;
Totale perceel oppervlakte ca 215m2 inclusief patio en parkeerplaats;
Prima ligging op 5 minuten loopafstand van de stad;
Moderne architectuur en luxe afwerking;
Geheel modern gerenoveerd;
Geheel voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming;
Deels voorzien van aluminium kozijnen inclusief HR++ glas;
Luxe uitgevoerd, zeer luxe keuken en badkamers;
Zeer ruim van opzet;
Ideaal voor combi wonen en werken;
Parkeren op eigen terrein;
Momenteel energielabel E maar dit was voor verbouwing, vloerverwarming, isolatietoepassingen etc.;
VvE bijdrage: € 130,- p/m..


Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.065
Aangeboden sinds
17 november 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
430 m3
Oppervlakte externe bergruimte
27 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview