Verkocht OV

Vlierboomstraat 312 2564 HS 's-Gravenhage

61m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1929
Bouwjaar
WEGENS GROTE BELANGSTELLING KUNNEN WIJ HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN.
WANNEER U EEN MAIL STUURT VIA FUNDA MET UW GEGEVENS, DAN ZULLEN WIJ U OPNEMEN OP DE RESERVELIJST.

AANTREKKELIJK GEPRIJSDE 4-KAMER PARTERREWONING MET GIGANTISCHE ACHTERTUIN VAN CA. 100M2!!

Dit is een geweldige kans voor u om te wonen in een betaalbare benedenwoning in de super leuke Vruchtenbuurt. Dit appartement beschikt over een heerlijke woon-/eetkamer en-suite, met halfopen keuken, twee slaapkamers, een beknopte badkamer en een geweldige achtertuin met een oppervlakte van maar liefst 100 m2. Verder is het appartement gedeeltelijk voorzien van dubbelglas en maakt het appartement onderdeel uit van een actieve VvE (1/6e aandeel). 

Omgeving:
Dit leuke appartement is gelegen in de Vruchtenbuurt. Deze woonomgeving is al jaren zeer gewild, onder andere vanwege de uitstekende ligging. Op loopafstand zijn de Bosjes van Pex gelegen waar u heerlijk kunt recreëren. In de wijk vindt u de gezellige winkelstraten Appelstraat, Mient en Vlierboomstraat waar zowel lokaal als nationaal opererende winkelketens gevestigd zijn. Het strand van Kijkduin en het centrum van Den Haag zijn op slechts 10 fietsminuten afstand gelegen. Daarnaast zijn woningen in deze buurt veelal gebouwd in de jaren ’30 wat zorgt voor een karakteristieke uitstraling door de hele wijk. Geen wonder dus dat de Vruchtenbuurt al jaren zo gewild is!

Indeling:
Begane grond:
Overdekte entree van de woning. Entreehal met toegang tot het toilet, meterkast, douche, voorzijkamer, achterzijkamer en woonkamer. Het toilet is in zijn volledigheid betegeld en beschikt over een staand closet. De douche is te vinden in een inbouwkast en tevens volledig betegeld. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen en is ca. 7 m2. De tweede slaapkamer vindt u aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een wastafel. De ruime woonkamer strekt zich over de volle lengte van het appartement met aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde de eetkamer. Door de aanwezigheid van een erker aan de voorzijde, dubbele schouw en de kamer-en-suite kasten, geeft deze ruimte veel sfeer. Via de eetkamer is de keuken bereikbaar. De moderne keuken is voorzien van koel-/vriescombinatie, vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, oven en magnetron. Via de keuken en de eetkamer is de achtertuin bereikbaar. 

Achtertuin:
De ruime achtertuin is maar liefst 100m2 groot en beschikt over een houten berging. De tuin is gelegen op de ochtendzon maar vanwege de gigantische diepte kunt u in deze tuin vrijwel de gehele dag genieten van de zon.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1929
- Woonoppervlakte: ca. 61 m2
- Inhoud: ca. 210 m3
- Eeuwigdurend recht van erfpacht
- De canon bedraagt € 90,75 + € 16,- beheerkosten per halfjaar, gebaseerd op een grondwaarde van € 16.500,00 en een canonpercentage van 1,1%. Eerstvolgende herziening per 01-01-2025
- 1/6e aandeel in een actieve VvE met een maandbijdrage van € 150,-
- Vier kamers, waarvan twee slaapkamers
- Ruime achtertuin met oosten ligging
- Energielabel D
- Verwarming en warm water middels C.V.-combiketel uit 2010
- Gedeeltelijk voorzien van dubbelglas
- Materialen- en ouderdomsclausule van toepassing
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Aanbiedingsvoorwaarden Lex van Leeuwen Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Bij interesse adviseren wij u, uw eigen aankoopmakelaar in te schakelen! 

Mocht u interesse hebben in deze woning maar u heeft uw eigen woning nog niet verkocht.... bel dan zeker even met ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling! 

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.582
Aangeboden sinds
14 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
210 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview