Rederserf 3 2586 KL 's-Gravenhage

144m2
Wonen
5
Kamers
0m2
Perceel
1977
Bouwjaar
Direct achter de vernieuwde boulevard van Scheveningen gelegen uitgebouwde 5-kamer benedenwoning met ruime woonkeuken, zeezicht, voortuin en grote zonnige achtertuin.

Bij het appartement hoort een privé parkeerplaats en een gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw. Het huren van een extra parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage behoort tot de mogelijkheden.

Het appartement ligt op werkelijk 50 meter afstand van de boulevard, het strand en de zee en op loopafstand van het Kurhaus Hotel, diverse restaurants, winkels, casino, bioscoop, strand, musea en de gezellige(jacht-)havens. De uitvalswegen naar de verschillende snelwegen, alsmede Den Haag Centrum zijn op korte afstand.

Indeling:
Voortuin met toegang tot de woning. Entree, hal met vaste kast voorzien C.V. ketel, meterkast, bergkast en apart toilet met fontein.

Riante woonkeuken welke voorzien is van fraai kookeiland met gezellige bar, inductiekookplaat met afzuiging en diverse lades. Parallel opgesteld wandkeuken met koel-/vriescombinatie, oven, combimagnetron, vaatwasser en gootsteen met kokend waterkraan. Aparte bijkeuken met aansluitingen voor extra koeling, wasmachine en droger.

Verlaagde en uitgebouwde zitkamer met grote kunststof schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin.

De woning beschikt daarnaast over 4 goed bemeten slaapkamers. Er zijn er 2 te vinden aan de voorzijde van de woning en 2 aan de achterzijde, beide met toegang tot de tuin.

De badkamer is recentelijke gerenoveerd en is uitgerust met een dubbele wastafel, zwevend toilet, handdoeken radiator en een inloopdouche met dubbele regendouches.

De achtertuin is erg zonnig en biedt veel privacy. Aan de achterzijde van de tuin is nog een extra berging te vinden welke tevens toegankelijk is via de zijkant van de woning.

Daarnaast een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder en een gemeenschappelijk afgesloten fietsenberging.

Bijzonderheden:
- gelegen op erfpachtgrond voor onbepaalde tijd
- canon € 426,79 per half jaar
- geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- actieve V.v.E. met plannen om de buitenzijde te renoveren (bijdrage verkoper tot een maximum van €10.608,06 cf notulen VVE dd 9 maart 2023)
- maandelijkse V.v.E. bijdrage € 249,21
- oplevering in overleg
- verkoopvoorwaarden Den Braber & Ram
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.063
Aangeboden sinds
6 oktober 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
540 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview