Zestienhovensekade 248 3043 KW Rotterdam

64m2
Wonen
3
Kamers
301m2
Perceel
1937
Bouwjaar
Een nieuw jaar; nieuwe kansen!
Ben je op zoek naar een kluswoning maar wel op een prachtige locatie, dan is deze woning zeker iets voor jou. Het betreft de benedenverdieping nr. 248, incl. tuin die direct grenst aan de Rotterdamse Schie.
En wat is er veel groen omheen. Park Zestienhoven, Sidelingepark, volkstuintjes, en wat denk je van Diergaarde Blijdorp. Een prima plek om deze hoekwoning in Overschie naar eigen smaak en hedendaagse woonwensen onderhanden te nemen. Er zijn ruim voldoende winkels en voorzieningen binnen loop-/fietsafstand. Moet je verder weg, dan draai je in no-time de A13 of A20 op.
Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal. Meteen rechts het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Loop je verder rechtdoor, dan is er eveneens rechts de meterkast en de eenvoudige keuken. Ga je vanuit de hal naar links, dan is er aan de straatkant de woonkamer, die met twee grote ramen heerlijk licht is en een mooi ver uitzicht geeft. Aan de achterzijde van de woonkamer is de eetkamer.
Zoals gezegd is dit een kluswoning, waar je wel even aandacht en tijd aan moet besteden, maar als je genoeg voorstellingsvermogen hebt, zie je met een open blik hoe je hier een prachtig eigen stempel op kunt drukken.
Momenteel wordt de woning met gaskachels verwarmd. We gaan terug naar de woon- en eetkamer. Deze zijn nu in twee aparte kamers verdeeld, maar naar wens uiteraard tot een grote ruimte om te bouwen. Via beide kamers kom je nog in de uitbouw, die als logeerkamer, kantoor of hobbyruimte ingericht kan worden.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping, waar momenteel de badkamer is gesitueerd. Ook deze ruimte behoort bij de aankoop van deze woning. Het balkon en de tweede verdieping behoren toe aan en andere bewoner.

Tuin
Aan de achterzijde heb je blijvend vrij en prachtig uitzicht. Niet alleen op de twaalf meter diepe eigen tuin waar zich ook nog een berging bevindt, maar ook op het levendige water van de Schie, waarin je b.v. je eigen bootje kunt aanmeren om af en toe een rondje te varen, te vissen of als het je te heet onder de voeten wordt, een baantje te zwemmen.

Details
Het pand is nog niet officieel kadastraal gesplitst tussen een beneden en bovenwoning. Nadat de koopprijs in overleg is vastgesteld zal op de dag van overdracht de akte van splitsing worden ondertekend en wordt de Vereniging Van Eigenaren opgericht ten kantore van notaris De Ridder te Bergambacht. De kosten voor de splitsing zijn voor rekening van de verkoper.
Loop je al warm om in deze gezellige Rotterdamse buurt te komen wonen en gaan je klusvingers al jeuken, neem dan contact op met Willdoo Makelaardij.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.249
Aangeboden sinds
16 januari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
174 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview