Mathenesserweg 57a 3027 HG Rotterdam

58m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1926
Bouwjaar
Recent gerenoveerde moderne benedenwoning met grote achtertuin (81m2!), energielabel B en behoud van prachtige glas-in-lood ramen gelegen in een authentiek pand aan de gezellige Mathenesserweg. De winkels op het Mathenesserplein zijn op loopafstand, evenals het gezellige Dakpark.

De woning is gelegen in het geliefde Delfshaven, een leuke locatie met alle gemakken van de grote stad! Nabij het Visserijplein waar elke donderdag en zaterdag een gezellig marktje is. Daarnaast is het centrum van Rotterdam op 10 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels uitstekend.

Indeling
Begane grond
Portiek tot gezamenlijke hal naar de eigen voordeur.

Via de hal zijn de keuken, woonkamer, slaapkamer met badkamer en suite, het separate toilet en twee ruime bergkasten met wasmachineaansluiting toegankelijk. De hal is voorzien van luxe gerestaureerd rood marmer en een glas-in-lood bovenlicht van ‘oorlogsglas’.

De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over grote raampartijen met glas-in-loos bovenlichten die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. Hier kan een gezellig zit- en eetgedeelte gecreëerd worden waar vanuit men kijkt op de altijd sfeervolle Mathenesserweg.

De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van witte keukenkasten met chromen handgrepen en een donker blad. Er is een spoelbak met mengkraan, een 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, een koel-/vriescombinatie, een vaatwasser en een combioven aanwezig. Middels de deur is er toegang tot de achtertuin.
De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is bijzonder ruim. Er is voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed, een bureau en een kledingkast. Ook hier is het prachtige glas-in-lood bewaard gebleven en middels openslaande deuren is er toegang tot de tuin. Het is heerlijk om de deuren op warme dagen open te kunnen zetten.

De nette badkamer en suite beschikt over donkergrijze vloertegels en witte wandtegels. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met handdouche, een designradiator en een wastafel met meubel en spiegel.

De achtertuin is middels de slaapkamer en de keuken te bereiken en is ruim 80m2 groot! Door de diepte van de tuin kan er ondanks de noordwestelijke ligging bijna de gehele dag genoten worden van de zon. Er is genoeg ruimte voor een lounge, een eetgedeelte en om te tuinieren. Hier geniet u in alle rust van het buiten zijn.

Bent u opzoek naar een woning met veel mogelijkheden in een gezellige wijk? Wellicht is dit leuke appartement iets voor u!

Afmetingen
Totale woonoppervlakte ca. 58 m2
Tuin ca. 81 m2

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1926, in 2016 compleet gerenoveerd, verwarming en warm water middels cv-ketel, volledig dubbele beglazing in houten kozijnen (ook het glas-in-lood), geïsoleerde vloer en plafond, weggewerkte contactpunten voor Wifi en tv. Energielabel B. VvE in oprichting prognose voor maandelijkse VvE-bijdrage van € 50,-, oplevering in overleg.

Maak nu een afspraak om deze recent gerenoveerde moderne benedenwoning met tuin, energielabel B en behoud van prachtige glas-in-lood ramen gelegen in een authentiek pand aan de gezellige Mathenesserweg te bezichtigen.
De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.164
Aangeboden sinds
18 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview