Heemskerkstraat 50B 3038 VJ Rotterdam

47m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1933
Bouwjaar
Sfeervol appartement met ruime tuin voor starters in het levendige Bergpolder

Welkom bij dit jaren '30 appartement gelegen aan de Heemskerkstraat, middenin de bruisende stad Rotterdam.
Dit sfeervolle pareltje uit 1933 heeft alles wat je zoekt in je eerste eigen woning: goede locatie, drie kamers en een ruime achtertuin waar je heerlijk kunt relaxen en genieten van de buitenlucht.
Wat dit appartement zo fijn maakt, is dat het zich op de begane grond bevindt. Geen gesleep meer met boodschappen de trap op, maar gewoon direct toegang tot je eigen stekje. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, perfect voor wanneer je een extra kamer nodig hebt voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek of logeerkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en toilet. De ligging is ideaal: gelegen in een leuke, levendige en hippe buurt, dicht bij het centrum van Rotterdam en met goede verbindingen naar zowel uitvalswegen als het openbaar vervoer. Hier vind je de perfecte balans vindt tussen rustig wonen en het bruisende stadsleven.
Binnen enkele minuten ben je in het stadscentrum van Rotterdam, waar je kunt genieten van de vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving ook diverse parken (o.a. Vroesenpark) en groene plekjes te vinden voor de nodige ontspanning.

Dit appartement is perfect voor starters die op zoek zijn naar hun eerste eigen plekje of voor samenwonenden die graag willen genieten van alle gemakken van een eigen tuin in een fijne omgeving. Met energielabel C is dit appartement ook nog eens energiezuinig, waardoor je kunt genieten van comfort met een kleinere ecologische impact.

Dus ben je op zoek naar een karaktervol appartement met een ideale ligging? Kom dan snel een kijkje nemen bij Heemskerkstraat 50-B in Rotterdam! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

Voor de indeling en afmetingen kun je de plattegrond raadplegen.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1933
- Wijk: Bergpolder
- Voorslaapkamer, tussenkamer en tuinkamer
- Woonoppervlakte 47 m2
- Ruime tuin (NO)
- Alle voorzieningen dichtbij
- VvE is recent opgericht en wordt professioneel beheerd
- VvE bijdrage € 93,50 per maand
- CV combiketel
- Energielabel C
- Kunststof kozijnen, dubbel glas
- Eigen grond
- Oplevering in overleg, kan snel
- Vraagprijs: € 299.500

Wij handelen alle bezichtigingsaanvragen af op volgorde van binnenkomst via Funda. Daarom adviseren wij u om bij interesse direct via Funda een aanvraag voor een bezichtiging te doen.

BOS Makelaardij is de VBO-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van deze woning. Vraag uw aankoopmakelaar om mee te gaan bij uw bezichtiging, want voor een tweede bezichtiging is door de huidige vraagdruk vaak geen mogelijkheid.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.319
Aangeboden sinds
27 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
156 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview