Verkocht

Noordstraat 30 4341 EN Arnemuiden

67m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2018
Bouwjaar
Gelegen op een centrale locatie in hartje Arnemuiden bieden wij u dit fraaie en instapklare appartement aan. Zoekt u een jonge woning met alle woon- en leefruimtes op één verdieping? Kom dan snel dit appartement bezichtigen en wie weet wordt u wel de nieuwe eigenaar!

Het appartement dat wij te koop aanbieden is, gelegen op de begane grond van het appartementencomplex! Het complex is gebouwd in 2018 en bevindt zich op loopafstand van alle (winkel)voorzieningen (supermarkt, bakker, slager) en openbaar vervoer zoals het NS-station. Uitvalswegen zoals de A58 en de N57 rondom Arnemuiden zijn makkelijk bereikbaar; hierdoor zijn grotere steden als Middelburg, Vlissingen en Goes snel te bereiken. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

In de centrale hal aan de voorzijde van het pand komt u het complex binnen via de hoofdingang. In het appartementencomplex is een lift aanwezig. Verder is er hier nog een bij het appartement behorende berging.
Het appartement beschikt over een hal met meterkast, een ruime woonkamer met open keukenruimte, een 2-tal slaapkamers waarvan één met inpandig balkon, een badkamer, een inpandige berging/stookruimte en een separaat toilet.

U komt het appartement binnen in de diepe hal met meterkast, inpandige berging/stookruimte en het toilet. Het toilet is netjes en modern uitgevoerd met een hangtoilet en een fonteintje. De hal heeft echt een verbindende functie: vanuit de hal kunt u naar alle vertrekken van het appartement.
Het ruime woongedeelte met open keuken heeft door de vele raampartijen de beschikking over veel daglicht. De woonkamer en de keuken hebben samen een oppervlakte van ca. 32 m2 en beschikken over een fraaie vloer en wandafwerking. Vanuit de woonkamer is er toegang naar het inpandige balkon. Hier kunt u op ‘warme’ dagen heerlijk genieten.
De keukenuitrusting is opgedeeld in twee delen met alle wenselijke inbouwapparatuur. Het ene deel beschikt over een spoelbak, kookplaat, vaatwasser en een afzuigkap. Het andere deel beschikt over een oven en een koel/vries-combinatie. De keuken is uitgevoerd met een licht werkblad en houten kastfronten.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de grote slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 14 m2 en beschikt over een grote pui over de volledige breedte van de slaapkamer. Deze slaapkamer geeft ook toegang tot het inpandige balkon. De 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en heeft een oppervlakte van ca. 7 m2.
De badkamer is netjes uitgevoerd met lichte vloer- en wandtegels en beschikt over een inloopdouche en een wastafelmeubel. De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 3.7 m2.

De inpandige berging/stookruimte is voorzien van aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur en hier zijn tevens de cv-installatie en de unit voor de vloerverwarming aanwezig.

De maandelijkse bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt ca. € 87,- euro.

Heeft u interesse in dit leuke appartement en wilt u graag eens binnenkijken? Vraag en bezichtiging aan en laat u verrassen!

Tot zien aan de Noordstraat!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 december 2023
Verkoopdatum
19 maart 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.716
Aangeboden sinds
11 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
221 m3
Oppervlakte externe bergruimte
2 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
3 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview