Verkocht

Hoofdweg 222H 1057 DG Amsterdam

57m2
Wonen
2
Kamers
120m2
Perceel
1924
Bouwjaar
Sfeervol en licht tweekamerappartement met fijne tuin in hartje Hoofdweg e.o

Ontdek de charme van Amsterdamse gezelligheid in dit sfeervolle tweekamerappartement aan de Hoofdweg 222. Met een royale woonoppervlakte van circa 57 m2+ 6m2, geniet dit knusse thuis van een overvloed aan natuurlijk licht en veel buitenruimte door de heerlijke tuin met verhoogd terras, wat de kijker zijn hart zal veroveren.

Bij binnenkomst verwelkomt de uitnodigende hal je in een warme woon- en leefomgeving. De ruime opzet en de afwerking zorgen direct voor een gevoel van thuiskomen. Het appartement is perfect gelegen in de levendige wijk Hoofdweg e.o. een broeinest van gezelligheid met het Mercatorplein op de hoek. Een keur aan winkels, smaakvolle restaurantjes en culturele genoegens zoals een openbare bibliotheek, allemaal op loopafstand. Zelfs de Kinkerstraat ligt op 10 minuten lopen.

De ware kroon op dit Amsterdamse juweel is echter de buitenruimte. Een riante tuin van maar liefst 42 m2 op het noordoosten biedt een oase van rust, terwijl het charmante voortuintje op het zuiden de perfecte plek is om te genieten van de avondzon. De tuin is een ware luxe in het stadse leven, en de omgebouwde schuur naar een geïsoleerde werkkamer met een groot kantel-kiepraam zorgt ervoor dat je hier in alle rust kunt werken met uitzicht op jouw eigen privé groen. En vergeet niet de mogelijkheid tot uitbouw. Zo 15m2 extra waardoor de totale gebruiksoppervlakte al gauw richting de 80m2 gaat inclusief de 6m2 werkkamer. Toch zeker de moeite waard om te komen kijken.

In plaats van zoals vele woningen aan de Hoofdweg heeft deze NIET de woonkamer aan de voorkant maar aan de tuinkant met een openslaande deur net zoals de half open keuken en het eetgedeelte, met de vele deuren en ramen van kunststof, en waar het genieten van het uitzicht op een eigen stukje natuur in de stad. De zeer ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft een hele grote vaste kast met schuifdeuren en de prachtige oude marmeren schouw waarmee iets moois gedaan kan worden. De gerenoveerde badkamer uit 2019 in totaal eigen zwart wit stijl met een prettig haman-zitje in de douche. Altijd handig voor een goede wasbeurt van de voeten. Geen douche gordijn maar een nette glazen antikalk douchewand. Toilet en een keurig wastafelmeubel voor diverse toiletspulletjes.

Dit appartement biedt niet alleen een thuis, maar ook een stukje Amsterdamse historie en cultuur. Met de erfpacht afgekocht tot 31 augustus 2057, biedt dit huis financiële zekerheid en gemoedsrust.

Ben je op zoek naar een eerste huis, een pied-à-terre in de stad, of een investeringskans, dit appartement aan de Hoofdweg 222 biedt het allemaal. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en ervaar wat het betekent om te leven in het kloppende hart van de Hoofdweg en omgeving met de heerlijke Rembrandt- en Erasmusparken.

Omgeving en Bereikbaarheid:
Deze buurt staat bekend om zijn dynamische sfeer en is een van de meest “up-coming” wijken van Amsterdam. Het gebied biedt een mix van historische charme en hedendaags comfort, met een rijk aanbod aan lokale ondernemingen, boetieks, en groene parken. De centrale ligging van het appartement zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, met diverse tram- en buslijnen voor de deur. Binnen enkele minuten in het historische centrum van Amsterdam, terwijl de ringweg A10 snel en eenvoudig toegang geeft tot de rest van de stad en natuurlijk daarbuiten.

Bijzonderheden:
-57m2 + 6 m2 werkkamer
-Achtertuin 42m2 NO en voortuintje op ZW
-Onderhoud zeer goed – zelfs opgehoogd terras afgelopen maand vernieuwd
-Woonkamer aan tuinkant
-Ruime keuken met Amerikaanse koelkast
-Grote slaapkamer met vast kast
-Extra ruimte tussen woonkamer en slaapkamer
-Badkamer uit 2019 met haman-zit in inloopdouche
-Vve is gezond, jaarlijkse vergaderingen en KVK ingeschrevene
-Maandelijkse kosten zijn
-Erfpacht is voortdurend-afgekocht tot 31-8-2057-offerte van afkoop of vastklikken is gedaan.
-Projectnotaris: Eekhoff cs Notariaat

Kom gauw kijken en laat dit heerlijke appartement niet aan uw neus voorbij gaan. Lengers Housing laat u met veel plezier de woning zien. Neem contact met ons op via FUNDA, of de mail of telefoon en wij reserveren, waar mogelijk, een tijdstip op een moment waarop het ook u goed uitkomt. Geen tijd tijdens de werkweek? Kom dan zonder aanmelding op zaterdag 6 April a.s. tussen 12.00 en 14.00 uur! Met plezier laten wij deze heerlijke woning zien.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een VBO Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de VBO zijn van toepassing

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 april 2024
Verkoopdatum
23 april 2024
Looptijd
20 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 7.895
Aangeboden sinds
2 april 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
187 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview