Verkocht

Entrepothof 30+PP 1019 DJ Amsterdam

83m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1990
Bouwjaar
LET OP: Door de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om een bezichtigingen in te plannen. Wij kunnen u wel op de reservelijst plaatsen als u reageert via Funda. Mocht er iemand uitvallen nemen wij contact met uw op. Excuses voor het ongemak.

Entrepothof 30 + PP – een schitterend appartement met blijvend vrij uitzicht en een eeuwigdurende afgekochte erfpachtcanon.

Het eerste wat je opvalt aan dit appartement is het vrije uitzicht over het water en de unieke raampartij. Het appartement voelt ruim aan door de fijne lay-out en de grote slaapkamers. Het appartement is tevens voorzien van een eigen parkeerplek en privé berging in de onderbouw van het complex. Erfpacht hoeft niet meer aan gedacht te worden, hoe fijn is dat! Het huidige tijdvak en het eeuwigdurende tijdvak zijn beiden afgekocht.


Indeling
Het appartement op de tweede verdieping is te bereiken middels de lift of het gemeenschappelijke trappenhuis.

Bij binnenkomst merk je gelijk dat het appartement groots is opgezet. De ontvangsthal is zo ruim dat er ook een mogelijkheid is om er een werkplek te creëren.

Vanuit de hal heb je toegang tot de twee ruime slaapkamers, elk groot genoeg voor een tweepersoonsbed, een kastenwand en een werkplek. Beiden slaapkamers zijn erg licht en kijken uit op de gemeenschappelijke tuin. Vanuit de slaapkamer met hoekligging heb je tevens zicht op het water.

De badkamer beschikt over een bad, regendouche en een wastafel. Verder heb je hier de aansluitingen voor de wasmachine.

Er is een separaat toilet in de hal met aangrenzend een handige opbergkast waar je eventueel ook de wasmachine en droger zou kunnen plaatsen.

De unieke vorm van het appartement geeft het leefgedeelte een speels karakter. In de erker, met aangrenzend de keuken voorzien van inbouw apparatuur, kan je heerlijk zitten en naar alle kanten uitkijken op het water. Vanuit de woonkamer heb je toegang middels een schuifdeur tot het cirkelvormige balkon waar je s’ochtends zon geniet en uitkijkt op een van de oudste bomen van Amsterdam.


Locatie
Het appartement is gelegen in één van de ‘Potloodflats’, ontworpen door de architecten van Atelier Pro.

De ligging in het Oostelijk Havengebied is ideaal te noemen, aangezien je hier heerlijk rustig kunt wonen, geen doorgaand verkeerd hebt, het kindvriendelijk is en toch alles dichtbij is. Je bent binnen enkele minuten op de Ring A10. Voor een gezellige borrel of een hapje eten kun u o.a. in de Indische buurt/Javastraat bij Wilde Zwijnen, Bar Basquiat, Superette en Bar Botanique terecht. Tevens op loopafstand van brouwerij ’t IJ en brouwerij Krux. De dagelijkse boodschappen kun je in de Javastraat, winkelcentrum Brazilië of op de Dappermarkt halen. Voor een wandeling of sporten ga je naar het Flevopark, Oosterpark of Funenpark en binnen 10 min fietsen ben je op het Centraal Station of het Muiderpoortstation. Het appartement is gelegen in de nabijheid van Artis & het Tropenmuseum.

Vereniging van Eigenaren
De VvE (De haventweeling te Amsterdam) is professioneel beheerd door Amstarr VvE beheer. Er wordt ieder half jaar vergaderd, er is een meerjarenonderhoudsplan en er zit €158.690,00 in het reservefonds. Het aandeel van het appartement binnen de VvE is 23/1.397 en het aandeel van de parkeerplaats in de VvE is 3/1.397. VvE-bijdrage A-28 Entrepothof 30 (woning met berging) € 197,78 per maand. VvE-bijdrage A-53 Parkeerplaats nr. 49 € 32,83 p/m. Totaal € 230,61 per maand.

Bijzonderheden
- De huidige en eeuwigdurende erfpachtcanon is afgekocht;
- Energielabel B;
- Woonoppervlakte is 83,27 m2 (conform NEN-2580);
- Parkeerplaats in de parkeerkelder;
- Berging van circa. 4 m2;
- Servicekosten van €230,61 per maand;
- Het complex beschikt over een LIFT;
- Fijn balkon;


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 maart 2024
Verkoopdatum
15 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.485
Aangeboden sinds
18 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
303 m3
Oppervlakte externe bergruimte
16 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
0 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, lift, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview