Hovelincklaan 4 9351 TL Leek

200m2
Wonen
7
Kamers
686m2
Perceel
1996
Bouwjaar
INRUIL MOGELIJK* Deze goed onderhouden royale vrijstaande woning ligt in een rustige buurt in de mooie wijk “De Wolveschans”.
De ruime woning heeft een extra kamer op de begane grond, deze biedt diverse mogelijkheden zoals praktijkruimte, werkkamer of slaapkamer. Inpandig een garage met elektrische kanteldeur. De woning is recent geschilderd. Gelegen op een ruim perceel van 686 m2
Begane grond
Ruime hal, toilet, meterkast, sfeervolle woonkamer met schouw met gashaard, doorgang naar grote half-open woonkeuken, keuken (25 m2) met diverse inbouwapparatuur en schuifpui naar het terras, wasruimte met douchecabine, aan de andere zijde van de hal een grote extra kamer met keukenblok.

Eerste verdieping
Via de hardhouten trap de ruime overloop en vijf ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot het balkon. De slaapkamer boven de garage is bereikbaar via een tussenkamer. Een slaapkamer is in gebruik als werkkamer. Ruime lichte badkamer met wastafel, ligbad, douchecabine en toilet. Via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Tweede verdieping
Bergzolder.

Details
Tuin

Aan de achterzijde is een royale goed onderhouden tuin met verschillende terrassen en een vijver. Ook staat er in de tuin een gezellig houten tuinhuis.

*INRUIL MOGELIJK
Verkoper is eventueel bereid uw woning te kopen.

Aanvaarding van deze woning kan spoedig, maar mag ook enige tijd duren.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.845
Aangeboden sinds
7 december 2010
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
686 m2
Inhoud van de woning
675 m3
Oppervlakte externe bergruimte
15 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
18 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview