Meidoornlaan 3 7971 BT Havelte

136m2
Wonen
5
Kamers
769m2
Perceel
1965
Bouwjaar
Op zoek naar een ruime, zonnige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, in het centrum van Havelte, rustig gelegen, met voorzieningen in de buurt?
Dan is deze SEMI-BUNGALOW wellicht de ideale woning voor u!
De woning ligt bijzonder gunstig ten opzichte van onder andere de supermarkt, huisartsenpraktijk, zwembad en andere voorzieningen. Met daarnaast ook nog eens alle voorzieningen op de begane grond, de zonnige achtertuin en de moderne uitvoering van de woning is dit een bijzonder fijne plek om te wonen.
Begane grond
U komt binnen in de hal waar zich het toilet, de trapopgang naar de verdieping en de toegang tot de slaapkamers, bijkeuken (met wasmachine en wasdroger aansluiting) en woonkamer bevinden.
Via de hal komt u in de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer heeft een mooie uitbouw aan de achterzijde waardoor u optimaal geniet van de zonnige, op het zuid-westen gelegen achtertuin. Verder heeft de woonkamer openslaande tuindeuren, een mooie houtkachel en een fraaie vloer.
Aan de voorzijde van de woning, direct grenzend aan de woonkamer vindt u de moderne en open woonkeuken.

Op de begane grond zijn twee ruime slaapkamers te vinden. In de grootste slaapkamer is tevens de moderne badkamer te vinden met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel, ook beschikt deze slaapkamer over een praktische inloopkast.


Eerste verdieping
Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers, een overloop, een toilet en de badkamer met douche en wastafel. Ideaal dus voor uw kinderen of als u gasten op bezoek heeft.

Tuin
De tuin aan de voorzijde ligt op het noord-oosten en beschikt over een oprit met carport. De ruime achtertuin is zonnig gelegen op het zuid-westen, beschikt over een vijver, tuinhuisje, veranda en stenen garage.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.125
Aangeboden sinds
1 oktober 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
769 m2
Inhoud van de woning
555 m3
Oppervlakte externe bergruimte
22 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
15 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, kabel-tv, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview