Puccinistraat 14 5283 JW Boxtel

150m2
Wonen
5
Kamers
271m2
Perceel
1976
Bouwjaar
Droomt u van een woonhuis dat u geheel naar eigen wens kunt renoveren en inrichten? Deze royale twee-onder-één kap woning biedt u de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren. Deze ruim opgezette eengezinswoning biedt u 4 ruime slaapkamers, een extra werkkamer annex speelruimte op de begane grond, zonnige tuin en dakterras, inpandige beneden berging, veel bergruimte en oprit met carport.

De ligging niet te vergeten. Deze woning is in een kindvriendelijke wijk gelegen, op ca. 5 fietsen van het winkelcentrum ‘Oosterhof’ en op ca. 10 minuten verwijderd van het centrum van Boxtel. Tevens zijn er diverse scholen en kinderdagverblijf in de buurt gelegen.
De tweede verdieping biedt een prachtig weids uitzicht vanaf het balkon over het groene veld aan de achterzijde. Tevens is er vrij zicht op het plein met speelvoorzieningen aan de voorzijde van het huis.


Indeling

Begane grond:
De L-vormige woonkamer beschikt over een natuurstenen tegelvloer en open haard. De semi open keuken is aan de voorzijde gesitueerd. De living biedt u fijn tuincontact dankzij de grote raampartijen en openslaande tuindeuren. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en sfeer. Aan de uitbouw is een terras gerealiseerd met overkapping.

Via de entree/ hal is er toegang tot de praktische, inpandige berging met toegang tot de ruime oprit/carport. Daarnaast biedt de trap toegang tot de eerste verdieping.


Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn er drie ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. Opvallend aan deze verdieping is de gelijkmatige verdeling van de slaapkamers: Alle drie volwaardige kamers!

Daarbij biedt de badkamer diverse mogelijkheden wat indeling betreft. Deze beschikt over een bad, dubbele wastafel, douche mogelijkheid en toilet.
De bergruimte naast de trap is ruim genoeg om eventueel een separate toiletruimte te realiseren.


Tweede verdieping:
Via de vaste trap is de voorzolder toegankelijk die veel bergruimte biedt onder de schuine kap. Ook bevindt zich hier de opstelling van de cv-ketel en aansluiting voor de was- en droogapparatuur. De vierde slaapkamer beschikt over een afgesloten bergruimte en een speels dakterras aan de achterzijde van de woning. Vanuit hier kunt u vrij wegkijken over het speelveld.


Tuin:
De achtertuin (ca. 12m (d) x ca. 9m (b) is op het zuid-westen georiënteerd en bestaat deels uit sierbestrating en deels uit groen. De tuin beschikt over een eigen achterom. Door de vrije ligging van de achtertuin kunt u hier heerlijk genieten.

De privacy biedende voortuin bestaat voornamelijk uit planten en de ruime oprit met carport biedt extra comfort.


Bijzonderheden:
- Vrije ligging; aan de voor- en achterzijde groenvoorzieningen zodat u aan beide zijden vrij weg kijkt vanuit de woning.
- Gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonstraat met voornamelijk bestemmingsverkeer.
- Voorzieningen als scholen en winkelcentrum zijn op loopafstand gelegen.
- Aan voorzijde een inpandige berging en carport waar u de auto overdekt kunt plaatsen.
- Opvallend veel ruimte in huis en tevens goede ruimteverdeling.


Kortom: Een huis dat veel mogelijkheden biedt en geschikt is voor de klussers onder ons.

Voor een goede indruk moet u het huis van binnen gezien hebben. U bent van harte welkom!


Aanvaarding: In overleg.


Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.067
Aangeboden sinds
25 oktober 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
271 m2
Inhoud van de woning
500 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
28 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, open haard, kabel-tv, buitenzonwering, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview