Zuiderstraat 13a 8356 DZ Blokzijl

85m2
Wonen
3
Kamers
154m2
Perceel
1850
Bouwjaar
In het centrum van Blokzijl staat deze gezellige en sfeervolle TUSSENWONING. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1850 en aangepast aan de eisen van deze tijd met onder andere muurisolatie, dakisolatie en volledig voorzien van dubbelglas. Bijzonder praktisch is ook de eigen parkeerplaats met carport aan de achterzijde van de woning.
Begane grond
Hal met toilet, woonkamer, complete en moderne keuken en bijkeuken. De keuken is via een kleine trap verbonden met de lager gelegen, gezellige woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de verdieping en aan de achterzijde van de woonkamer heeft u toegang tot de praktische bijkeuken waar zich de wasdroger en wasmachine aansluitingen bevinden.

Eerste verdieping
Op de verdieping is een ruime overloop met inbouwkasten, twee gezellige slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Tuin
Aan de achterzijde van de woning is een gezellige stadstuin welke bereikbaar is via een achterom. In de tuin staat een schuur met gezellig terras overkapping en ook is er de beschikking over een eigen parkeerplaats met carport.

Details
Deze gezellige woning ligt op loopafstand van het centrum van Blokzijl. Met een eigen parkeerplaats en de supermarkt direct achter de woning is dit een fijne plek om te wonen in het centrum van Blokzijl.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.224
Aangeboden sinds
26 juni 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1850
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
154 m2
Inhoud van de woning
285 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, rolluiken

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview