Augustalaan 31 4615 HM Bergen op Zoom

120m2
Wonen
5
Kamers
456m2
Perceel
1975
Bouwjaar
WONEN HALVERWEGE WERELDSTEDEN, DAAR WAAR BRABANT ZEELAND KUST!
Gelegen in een rustige bungalowwijk met diverse niveauverschillen, perfect onderhouden royale vrijstaande bungalow met multifunctionele kantoor/praktijkruimte én garage. De woning ligt op korte afstand van scholen, winkelcentrum, sportfaciliteiten, het station en het stadscentrum van Bergen op Zoom. Ook de uitvalswegen richting Rotterdam, Vlissingen, Breda en Antwerpen zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Deze bungalow met een niveau lager gelegen kantoor/praktijkruimte met eigen ingang en huisnummer biedt veel gebruiksmogelijkheden en is ideaal voor bijvoorbeeld werken aan huis, een au pair, mantelzorg en/of extra woongenot.
Bergen op Zoom is een groene gemeente, die haar inwoners veel te bieden heeft. Wandelen door de bossen, cultuur snuiven, actief bezig zijn op het water of uitwaaien op de fiets. Naast uitgestrekte natuurgebieden op de Brabantse Wal staat Bergen op Zoom bekend om de mooie oude binnenstad met tal van monumenten en historische bezienswaardigheden. Bergen op Zoom is cultuur proeven, funshoppen en culinair genieten in een historische ambiance. Het uitgebreide en gevarieerde winkelaanbod in het compacte centrum met haar middeleeuwse straten en pleinen biedt velen uren winkelplezier. De smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vertellen hier het verhaal van een rijk en bewogen verleden, dat al meer dan achthonderd jaar terug gaat. In het stadscentrum staan meer dan 800 monumenten, waarvan er ruim tweehonderd op de rijksmonumentenlijst staan. Kortom, een heerlijke stad om te wonen & werken.
Begane grond
Entree/hal, meterkast, inpandige berging, toilet, toegang tot woonkamer en tussenhal naar slaapkamers en badkamer.
Inpandige berging met cv-installatie (Remeha 2008) en aansluitingen voor een wasmachine en droger.
De toiletruimte is voorzien van een duoblok en fontein. Vanuit de hal is de sfeervolle lichte woonkamer met open haard en schuifpui naar het terras bereikbaar, welke in open verbinding staat met de keuken. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming. De royale massief eiken keuken heeft een L-vorm opstelling en is uitgerust met een eiken fineer werkblad, rvs spoelbak, keramische kookplaat, elektrische heteluchtoven, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasser.
Vanuit de tussenhal is er toegang tot 4 slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde en voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden en een stucplafond.
Slaapkamer II eveneens gelegen aan de voorzijde en voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden en een stucplafond.
Slaapkamer III is gelegen aan de tuinzijde en voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden en een stucplafond.
Slaapkamer IV is eveneens gelegen aan de tuinzijde en voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden en een stucplafond.
De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een bad/douchecombinatie met scherm, tweede toilet en twee wastafels.

Externe kantoor/praktijkruimte (circa 84m2).
Multifunctionele kantoor/praktijkruimte met aparte toegang/entree, voldoende bergruimte en toegang tot pantry en toilet. De pantry is voorzien van een keukenblok met warm en koud water, de toiletruimte van een duoblok wc.

Tuin
De ruime en sfeervolle achtertuin, gelegen op het oosten, biedt zeer veel privacy en heeft een groot terras, gazon, plantenborders, houten berging en een achterom.

Details
Wat u verder nog moet weten:
De woning is voorzien van kunststof ramen, kozijnen, deuren met rondom moderne rolluiken (voorzien van kasten aan de binnenzijde);
De woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming;
De woning is voorzien van kunststof dakbedekking;
Meterkast met 8 groepen en 1 aardlekschakelaar;
De woning is grotendeels voorzien van spachtelputz wandafwerking en deels spuitwerk- en deels stucwerk plafondafwerking.
Op loopafstand van de woning is de garagebox gelegen.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.325
Aangeboden sinds
9 januari 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, patiowoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
456 m2
Inhoud van de woning
448 m3
Oppervlakte externe bergruimte
84 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, kabel-tv, rookkanaal, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview