Ruime te moderniseren vrijstaande woning met uitbouw, garage en tuin.

De woning is rustig gelegen in het kerkdorp Borgharen. Het centrum van Maastricht, alwaar alle dagelijkse (winkel)voorzieningen, scholen en uitgaansgelenheden te vinden zijn, is binnen 10 minuten bereikbaar met de auto. Tevens is er vanuit het dorp een goede busverbinding naar het centrum. Daarnaast is Borgharen omgeven met natuur waar het prachtig wandelen en fietsen is.
Bekijk ook de plattegronden op onze website om een beter beeld te krijgen van de indeling en de mogelijkheden.

Begane grond:
• Entree, voorzien van een natuurstenen vloer, alwaar de zekeringenkast, trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal is voldoende plek voor een garderobe. Vanuit de entree is eveneens de deels betegelde toiletruimte toegankelijk.

• De woonkamer wordt door en suitedeuren verdeeld in een voor- en achterkamer (resp. 3,6 x 3 / 3,6 x 5 m). Beiden zijn voorzien van een laminaatvloer en een schouw. Totale oppervlakte woonkamer is circa 30 m2.

• Separate keuken (circa 2,2 x 3,6 m) voorzien van een tegelvloer en een keukeninstallatie m.o.m. een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en geiser.

• Zowel vanuit de keuken als vanuit de achterkamer kunt u naar de uitbouw (circa 3,1 x 5,8 m) welke is voorzien van vloerbedekking. Via de uitbouw is de berging (circa 3,2 x 1,8 m), garage, oprit en tuin bereikbaar.

• Garage (circa 4,6 x 2,8 m) voorzien van een elektrisch bedienbare sectionalpoort.

• De tuin (circa 50 m2) is geheel beklinkerd en omheind.

Eerste verdieping:
• Overloop voorzien van vloerbedekking.

• Drie slaapkamers (resp. circa 5 x 3,6 / 3,6 x 3,2 / 2,2 x 3,6 m), allen voorzien van vinyl vloerbekleding.

• De badkamer (circa 2,2 x 2 m) is deels betegeld en voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Tweede verdieping:
• Via vlizotrap te bereiken zolderverdieping alwaar de standplaats van de c.v.-ketel. U heeft de mogelijkheid om een vaste trap te plaatsen en de zolder te gebruiken als vierde slaapkamer.
Algemeen:
Bouwjaar circa 1965

Perceelgrootte 2 a 13 ca

Inhoud woning circa 480 m3 (exclusief garage en berging)

Woonoppervlak circa 117 m2

Voorzien van houten en aluminium kozijnen met deels enkel en deels dubbel glas.

De woning is geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch bedienbaar).

C.v.-ketel is in eigendom, keukengeiser is gehuurd.

Modernisering is wenselijk.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Wij hebben getracht u door middel van deze zorgvuldig samengestelde documentatie zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft een juist beeld, u bent van harte welkom voor een bezichtiging.